притисни ентер »

Вардар се збогува со Карачиќ, Милосављев, Парондо
Вардар се збогува со Карачиќ, Милосављев, Парондо

Вардар се збогува со Карачиќ, Милосављев, Парондо

Европскиот шампион им се заблагодари на ракометарите за епскиот успех кои го направија со Вардар: „Ви благодариме Дејан Милосављев, Рожерио Мораеш, Глеб Калараш, Игор Карачиќ, Димитри Кисељев, Јања Војводиќ и Роберто Парондо“. View this post on Instagram Ви благодариме @dejanmilosavljev @rogeriomoraes11 @g_kalarash_21 @igorkaracicc @_kiselev50_ #janjavojvodikj