притисни ентер »

Молкот на Претседателите
Молкот на Претседателите

Молкот на Претседателите

Македонија е гнило општество. Во распаѓање. Почнува да шири неподнослива реа која ве загушува и ги парализира сите ваши сетила. Незнаете што е полошо: корупцијата која како чума се шири и репродуцира без каква и да било можност за контрола, или лагата. Секаков вид лага што носи одредена корист. Но, најголема е онаа политичката која го создава нашиот