притисни ентер »

Мицкоски: Заглавија со гасификацијата, со ова темпо ни за 4 години нема да има приклучени граѓани
Мицкоски: Заглавија со гасификацијата, со ова темпо ни за 4 години нема да има приклучени граѓани

Мицкоски: Заглавија со гасификацијата, со ова темпо ни за 4 години нема да има приклучени граѓани

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, беше во посета на општинскиот комитет на партијата во Кисела Вода, каде оствари средба со граѓани, членови и политички симпатизери. Како што информираат од опозициската партија, Мицкоски на средбата истакнал дека власта на СДСМ нема успеси во ниту едно поле односно дека владее со измами и злоупотреби

Мицкоски: Заглавија со гасификацијата, со ова темпо ни за 4 години нема да има приклучени граѓани

Мицкоски: Заглавија со гасификацијата, со ова темпо ни за 4 години нема да има приклучени граѓани

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, беше во посета на општинскиот комитет на партијата во Кисела Вода, каде што оствари средба со граѓани, членови и политички симпатизери. Како што информираат од опозициската партија, Мицкоски на средбата истакнал дека власта на СДСМ нема успеси во ниедно поле, односно дека владее со измами и злоупотреби

Мицкоски: Власта на СДСМ владее со измами и злоупотреби

Мицкоски: Власта на СДСМ владее со измами и злоупотреби

Власта на СДСМ нема успеси во ниту едно поле и владее со измами и злоупотреби. Владата нема успеси буквално во ниту едно поле. Ги слушам премиерот и вицепремиерот се фалат со гасификацијата која во реалноста целосно ја заглавија. Готов проект кој требаше да продолжат да го реализираат, а го успорија, го заглавија, гасификацијата на домаќинствата уште

Мицкоски: Заглавија со гасификацијата, со ова темпо ни за 4 години нема да има приклучени граѓани

Мицкоски: Заглавија со гасификацијата, со ова темпо ни за 4 години нема да има приклучени граѓани

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, беше во посета на општинскиот комитет на партијата во Кисела Вода, каде што оствари средба со граѓани, членови и политички симпатизери. Како што информираат од опозициската партија, Мицкоски на средбата истакнал дека власта на СДСМ нема успеси во ниедно поле, односно дека владее со измами и злоупотреби

Мицкоски во Кисела Вода: Владата нема успеси буквално во ниту едно поле

Мицкоски во Кисела Вода: Владата нема успеси буквално во ниту едно поле

Мицкоски на средбата истакна дека власта на СДСМ нема успеси во ниту едно поле и владее со измами и злоупотреби. Тој им заблагодари на граѓаните на Општина Кисела Вода кои во огромно мнозинство излегоа  ја поддржаа ВМРО-ДПМНЕ и ја казнија власта за целата неспособност и криминал кој го спроведува. ,,Владата нема успеси буквално во ниту едно поле. Го

СДСМ за гасификацијата загубија 2 години и направија непоправлива штета поради нивната неспособност

СДСМ за гасификацијата загубија 2 години и направија непоправлива штета поради нивната неспособност

Мицкоски: СДСМ за гасификацијата загубија 2 години и направија непоправлива штета поради нивната неспособност Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва беше во посета на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кисела Вода,  каде оствари средба со граѓани, членови и симпатизери на партијата. Мицкоски на средбата истакна дека власта на СДСМ нема успеси во ниту

Мицкоски: Власта лаже за гасификацијата како што излажаа во 2002 кога ветија по еден вработен од секое семејство

Мицкоски: Власта лаже за гасификацијата како што излажаа во 2002 кога ветија по еден вработен од секое семејство

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва беше во посета на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кисела Вода,  каде оствари средба со граѓани, членови и симпатизери на партијата. Мицкоски на средбата истакна дека власта на СДСМ нема успеси во ниту едно поле и владее со измами и злоупотреби. Тој им заблагодари на граѓаните на Општина Кисела Вода кои во огромно

Мицкоски: СДСМ за гасификацијата загуби две години и направи непоправлива штета

Мицкоски: СДСМ за гасификацијата загуби две години и направи непоправлива штета

Власта на СДСМ нема успеси во ниту едно поле и владее со измами и злоупотреби, а за гасификацијата загубија две години и направија непоправлива штета поради нивната неспособност, рече во петокот вечерта мчелникот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, кој го посети општинскиот комитет на опозициската партија во скопската општина Кисела Вода. Мицкоски на

Мицкоски: Поради неспособноста на СДСМ, гасификација на домаќинствата уште долго ќе се чека

Мицкоски: Поради неспособноста на СДСМ, гасификација на домаќинствата уште долго ќе се чека

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва беше во посета на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кисела Вода,  каде оствари средба со граѓани, членови и симпатизери на партијата. Мицкоски на средбата истакна дека власта на СДСМ нема успеси во ниту едно поле и владее со измами и злоупотреби. Тој им заблагодари на граѓаните на Општина Кисела Вода кои во огромно

Мицкоски: СДСМ за гасификацијата загубија 2 години и направија непоправлива штета поради нивната неспособност

Мицкоски: СДСМ за гасификацијата загубија 2 години и направија непоправлива штета поради нивната неспособност

Мицкоски: СДСМ за гасификацијата загубија 2 години и направија непоправлива штета поради нивната неспособност Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва беше во посета на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кисела Вода,  каде оствари средба со граѓани, членови и симпатизери на партијата. Мицкоски на средбата истакна дека власта на СДСМ нема успеси во ниту