притисни ентер »

Директорот на едно јавно претпријатие ги постројува сите вработени и им вели…
Директорот на едно јавно претпријатие ги постројува сите вработени и им вели…

Директорот на едно јавно претпријатие ги постројува сите вработени и им вели…

Директорот на едно јавно претпријатие ги постројува сите вработени и им вели: – Сите со средно училиште да застанат лево, а сите со факултет да застанат десно. Сите убаво се поместуваат освен еден работник, кој ја крева раката и прашува: – Директоре, а каде јас да застанам, јас имам само основно училиште. – Ти застани овде покрај мене! – му вели директорот