притисни ентер »

Го соблече шалот и со него го покри уличното куче што се смрзнуваше на студот
Го соблече шалот и со него го покри уличното куче што се смрзнуваше на студот

Го соблече шалот и со него го покри уличното куче што се смрзнуваше на студот

ИЗВОР Скопје24 | јануари 12, 2019 По излегување од кафулето Дујгма Елма, го виде бездомното куче како се тресе и не остана рамнодушна. Она што го направи го снимаше камерата за надгледување што се наоѓа покрај кафулето во турскиот град Зонгулдаки, а видеото се рашири низ социјалните мрежи. Уличното кучето спиеше под една настрешница каде што најде