притисни ентер »

Возила со оваа боја ги исклучуваат од сообраќај
Возила со оваа боја ги исклучуваат од сообраќај

Возила со оваа боја ги исклучуваат од сообраќај

Кога се купува автомобил тогаш најчесто се доплаќа дополнително за одредена боја што сопственикот ја сака. Некогаш сопствениците решаваат самите да ја сменат бојата на каросеријата надевајќи се дека новата ќе биде попривлечна. Но, не секогаш сопственикот избор на боја е подеднакво важен за сообраќајната безбедност. Двајца сопственици на скапи автомобили

Возила со оваа боја ги исклучуваат од сообраќај

Возила со оваа боја ги исклучуваат од сообраќај

Кога се купува автомобил тогаш најчесто се доплаќа дополнително за одредена боја што сопственикот ја сака. Некогаш сопствениците решаваат самите да ја сменат бојата на каросеријата надевајќи се дека новата ќе биде попривлечна. Но, не секогаш сопственикот избор на боја е подеднакво важен за сообраќајната безбедност. Двајца сопственици на скапи автомобили

Германските власти го исклучија од сообраќај златното „Порше“

Германските власти го исклучија од сообраќај златното „Порше“

Германските власти наредија автомобилот порше со златна боја да биде исклучен одсообраќај затоа што неговиот сјај премногу им пречи на останатите возачи. Списанието „Моргенпост“ од Хамбург пишува дека возачот стар 31 година е стопиран во овој град минатата недела и дека му е кажано дека неговиот „порше панамера“, со рефлектирачка фолија во златна боја,

ВОЗАЧ НА ЗЛАТНО ПОРШЕ ИCKЛУЧЕН ОД СООБРАЌАЈ: Кога премногу блecкаш тука е пoлициjaта „да пpecече“!

ВОЗАЧ НА ЗЛАТНО ПОРШЕ ИCKЛУЧЕН ОД СООБРАЌАЈ: Кога премногу блecкаш тука е пoлициjaта „да пpecече“!

Кога лукcyзот пpeмногу ќе блеска тука е полициjaта „да пpeсече“!Така е барем кога станува збор за германската полициja која мopала од сообраќај да иcклyчи едно златно порше бидејќи, како што велат, пpeмногу блескал. Кога полициjaта во Хамбург, Германија, минатата недела го запpeла 31. годишниот возач на порше „Панамера“ чија шасија била излепена со

„Паркирај го автомобилот, многу блескаш“: Возач на златно порше исклучен од сообраќајот!

„Паркирај го автомобилот, многу блескаш“: Возач на златно порше исклучен од сообраќајот!

Кога луксузот премногу ќе блеска тука е полицијата „да пресече“!Така е барем кога станува збор за германската полиција која морала од сообраќај да исклучи едно златно порше бидејќи, како што велат, премногу блескал. Кога полицијата во Хамбург, Германија, минатата недела го запрела 31. годишниот возач на порше „Панамера“ чија шасија била излепена со