притисни ентер »

Евроамбасадорот Гир во посета на Охрид
Евроамбасадорот Гир во посета на Охрид

Евроамбасадорот Гир во посета на Охрид

Амбасадорот на Европската Унија Дејвид Гир денеска ќе го посети Охрид за да разговара за тековните напори за зачувување на статусот на УНЕСКО „Природно и културно наследство на охридскиот регион” што беше утврден во 1979-1980 година. Тој, како што соопшти Делегацијата на ЕУ во земјава, ќе оствари средби со Константин Георгиески, градоначалник на Охрид,

Евроамбасадорот Гир во посета на Охрид на разговор за зачувување на статусот на УНЕСКО

Евроамбасадорот Гир во посета на Охрид на разговор за зачувување на статусот на УНЕСКО

Амбасадорот на Европската Унија Дејвид Гир денеска ќе го посети Охрид за да разговара за тековните напори за зачувување на статусот на УНЕСКО „Природно и културно наследство на охридскиот регион” што беше утврден во 1979-1980 година. Тој, како што соопшти Делегацијата на ЕУ во земјава, ќе оствари средби со Константин Георгиески, градоначалник на Охрид

Евроамбасадорот Гир во посета на Охрид, на дневен ред загрозениот УНЕСКО статус

Евроамбасадорот Гир во посета на Охрид, на дневен ред загрозениот УНЕСКО статус

Охрид, 27. јануари 2021 (ОХРИДПРЕС) – Амбасадорот на Европската Унија Дејвид Гир денеска ќе го посети Охрид за да разговара за тековните напори за зачувување на статусот на УНЕСКО „Природно и културно наследство на охридскиот регион“ што беше утврден во 1979-1980 година. Тој, како што соопшти Делегацијата на ЕУ во земјава, ќе оствари средби со Константин

Евроамбасадорот Гир во посета на Охрид

Евроамбасадорот Гир во посета на Охрид

Евроамбасадорот Гир во посета на Охрид Амбасадорот на Европската Унија Дејвид Гир денеска ќе го посети Охрид за да разговара за тековните напори за зачувување на статусот на УНЕСКО „Природно и културно наследство на охридскиот регион“ што беше утврден во 1979-1980 година. Тој, како што соопшти Делегацијата на ЕУ во земјава, ќе оствари средби со Константин

Евроамбасадорот Гир во посета на Охрид

Евроамбасадорот Гир во посета на Охрид

Амбасадорот на Европската Унија Дејвид Гир денеска ќе го посети Охрид за да разговара за тековните напори за зачувување на статусот на УНЕСКО „Природно и културно наследство на охридскиот регион“ што беше утврден во 1979-1980 година.

Гир во посета на Охрид, се интересира за активностите околу зачувување на статусот на УНЕСКО

Гир во посета на Охрид, се интересира за активностите околу зачувување на статусот на УНЕСКО

Амбасадорот на Европската Унија Дејвид Гир денеска ќе го посети Охрид за да разговара за тековните напори за зачувување на статусот на УНЕСКО „Природно и културно наследство на охридскиот регион“ што беше утврден во 1979-1980 година. Тој, како што соопшти Делегацијата на ЕУ во земјава, ќе оствари средби со Константин Георгиески, градоначалник на Охрид,

Евроамбасадорот Гир во посета на Охрид

Евроамбасадорот Гир во посета на Охрид

– Амбасадорот на Европската Унија Дејвид Гир денеска ќе го посети Охрид за да разговара за тековните напори за зачувување на статусот на УНЕСКО „Природно и културно наследство на охридскиот регион“ што беше утврден во 1979-1980 година. Тој, како што соопшти Делегацијата на ЕУ во земјава, ќе оствари средби со Константин Георгиески, градоначалник на