притисни ентер »

Русинката Маша ја објави својата прва песна на македонски

Русинката Маша ја објави својата прва песна на македонски

Младата пејачка од Русија, Маша ја објави својата прва песна на македонски „Дали ќе дознаеш“. Автор на песната е Панче Касапски, текстот е на Огнен Неделковски, a аранжманот е на Лазар Цветковски. Спотот е во режија на Даниел Јовески. Маша ни кажа дека е задоволна од сработеното и за тоа како звучи песната. Сигурна е … Continue reading (Видео) Русинката

По Лоба, Македонија доби нова руска убавица – слушнете го првиот сингл на Маша

По Лоба, Македонија доби нова руска убавица – слушнете го првиот сингл на Маша

Македонската музичка сцена и тоа како има потреба од нови имиња кои ќе ја освежат и ќе создадат нешто ново и поинакво од она што сме навикнати да слушаме и гледаме веќе со години. Факт е дека на поп-сцената во нашата земја и недостигаат млади артисти кои ќе донесат еден нов и модерен звук, а токму еден таков артист е младата пејачка Маша. Ако се прашувате

Русинката Маша ја објави својата прва песна на македонски

Русинката Маша ја објави својата прва песна на македонски

Младата пејачка од Русија, Маша ја објави својата прва песна на македонски „Дали ќе дознаеш“. Автор на песната е Панче Касапски, текстот е на Огнен Неделковски, a аранжманот е на Лазар Цветковски. Спотот е во режија на Даниел Јовески. Маша ни кажа дека е задоволна од сработеното и за тоа како звучи песната. Сигурна е дека ќе и се допадне на многумина

Како да е родена во Македонија: Русинката Маша пее на македонски јазик

Како да е родена во Македонија: Русинката Маша пее на македонски јазик

Македонската музичка сцена и тоа како има потреба од нови имиња кои ќе ја освежат и ќе создадат нешто ново и поинакво од она што сме навикнати да слушаме и гледаме веќе со години. На македонската поп естрада постојано се појавуваат нови, млади артисти кои носат нов и модерен звук, а токму еден таков артист е младата пејачка Маша. Ако се прашувате од

Доаѓа нејзиното време: Русинката Маша пее песна на македонски јазик, слушнете ја „Дали ти ќе дознаеш“

Доаѓа нејзиното време: Русинката Маша пее песна на македонски јазик, слушнете ја „Дали ти ќе дознаеш“

Доаѓа нејзиното време: Русинката Маша пее песна на македонски јазик, слушнете ја „Дали ти ќе дознаеш“ (ВИДЕО) Македонската музичка сцена и тоа како има потреба од нови имиња кои ќе ја освежат и ќе создадат нешто ново и поинакво од она што сме навикнати да слушаме и гледаме веќе со години. Факт е дека на поп-сцената во нашата земја и недостигаат млади

Kaкo дa e poдeнa вo Македонија: Русинката Maшa пee нa мaкeдонски jaзик

Kaкo дa e poдeнa вo Македонија: Русинката Maшa пee нa мaкeдонски jaзик

Македонската музичка сцена и тоа како има потреба од нови имиња кои ќе ја освежат и ќе создадат нешто ново и поинакво од она што сме навикнати да слушаме и гледаме веќе со години. На македонската поп естрада постојано се појавуваат нови, млади артисти кои носат нов и модерен звук, а токму еден таков артист е младата пејачка Маша. Ако се прашувате од

Маша се прашува – „Дали ти ќе дознаеш“?

Маша се прашува – „Дали ти ќе дознаеш“?

Македонската музичка сцена и тоа како е желна за  нови имиња кои ќе ја освежат и ќе создадат нешто ново и поинакво од она што сме навикнати да го слушаме и гледаме со години. Факт е дека на поп-сцената во Македонија ретки се млади артисти кои умеат да донесат  нов и модерен звук, а токму едно такво име е младата пејачка Маша. Маша е Русинка која веќе

Како да е родена во Македонија: Русинката Маша пее на македонски јазик

Како да е родена во Македонија: Русинката Маша пее на македонски јазик

Македонската музичка сцена и тоа како има потреба од нови имиња кои ќе ја освежат и ќе создадат нешто ново и поинакво од она што сме навикнати да слушаме и гледаме веќе со години. Факт е дека на поп-сцената во нашата земја и недостигаат млади артисти кои ќе донесат еден нов и модерен звук, а токму еден таков артист е младата пејачка Маша. Ако се прашувате