притисни ентер »

Бред Пит и Ангелина Џоли ги закопале „воените секири“: „Поради децата побаравме стручна помош, мораме да бидеме родители!“
Бред Пит и Ангелина Џоли ги закопале „воените секири“: „Поради децата побаравме стручна помош, мораме да бидеме родители!“

Бред Пит и Ангелина Џоли ги закопале „воените секири“: „Поради децата побаравме стручна помош, мораме да бидеме родители!“

Поранешните сопружници биле принудени да побараат стручна помош и за доброто на нивните деца… Според извештаите на странските медиуми, Бред Пит и Ангелина Џоли успеале да најдат минимум договор за нешто и решиле да побараат помош од психотерапевт за тоа како заедно да учествуваат во одгледувањето и воспитувањето на нивните шест деца. Поминаа скоро

Семејно советување ги подобри односите меѓу Бред Пит и Анџелина Џоли

Семејно советување ги подобри односите меѓу Бред Пит и Анџелина Џоли

По бурниот неколкугодишен развод кој заврши лани, Бред Пит и Анџелина Џоли сега се во добри пријателско-родителски односи. Тоа, веројатно, е резултат на „долго семејно советување”,како што открива неименуван извор близок до двојката, за списанието „Пипл“. Тие двајца имаат шест деца: Медокс (18), Пакс (16) Захара (15), Шајло (14) и близнаците Вивиен

Семејно советување ги подобри односите меѓу Бред Пит и Анџелина Џоли

Семејно советување ги подобри односите меѓу Бред Пит и Анџелина Џоли

По бурниот неколкугодишен развод кој заврши лани, Бред Пит и Анџелина Џоли сега се во добри пријателско-родителски односи. Тоа, веројатно, е резултат на „долго семејно советување”,како што открива неименуван извор близок до двојката, за списанието „Пипл“. Тие двајца имаат шест деца: Медокс (18), Пакс (16) Захара (15), Шајло (14) и близнаците Вивиен

Анџелина Џоли со маска на шопинг, додека кружат гласини дека ќерка ѝ Шајло избегала кај Бред Пит

Анџелина Џоли со маска на шопинг, додека кружат гласини дека ќерка ѝ Шајло избегала кај Бред Пит

Првото биолошко дете на Џоли и Пит кое е девојче, но вели дека се чувствува како момче и така се однесува, повторно се најде на насловните страници на светските медиуми. Анџелина Џоли за време на корона кризата времето го минува со своите деца во домот во Лос Анџелес и кога и да ја фотографираат папарацо фотографите ѕвездата носи маска на себе и дава

Семејно советување ги подобри односите меѓу Бред Пит и Анџелина Џоли

Семејно советување ги подобри односите меѓу Бред Пит и Анџелина Џоли

По бурниот неколкугодишен развод кој заврши лани, Бред Пит и Анџелина Џоли сега се во добри пријателско-родителски односи. Тоа, веројатно, е резултат на „долго семејно советување”,како што открива неименуван извор близок до двојката, за списанието „Пипл“. Тие двајца имаат шест деца: Медокс (18), Пакс (16) Захара (15), Шајло (14) и близнаците Вивиен

Семејно советување ги подобри односите меѓу Бред Пит и Анџелина Џоли

Семејно советување ги подобри односите меѓу Бред Пит и Анџелина Џоли

По бурниот неколкугодишен развод кој заврши лани, Бред Пит и Анџелина Џоли сега се во добри пријателско-родителски односи. Тоа, веројатно, е резултат на „долго семејно советување”,како што открива неименуван извор близок до двојката, за списанието „Пипл”. Тие двајца имаат шест деца: Медокс (18), Пакс (16) Захара (15), Шајло (14) и близнаците Вивиен

Семејно советување ги подобри односите меѓу Бред Пит и Анџелина Џоли

Семејно советување ги подобри односите меѓу Бред Пит и Анџелина Џоли

По бурниот неколкугодишен развод кој заврши лани, Бред Пит и Анџелина Џоли сега се во добри пријателско-родителски односи. Тоа, веројатно, е резултат на „долго семејно советување”, како што открива неименуван извор близок до двојката, за списанието People. Тие двајца имаат шест деца: Медокс (18), Пакс (16) Захара (15), Шајло (14) и близнаците Вивиен

Семејно советување ги подобри односите меѓу Бред Пит и Анџелина Џоли

Семејно советување ги подобри односите меѓу Бред Пит и Анџелина Џоли

По бурниот неколкугодишен развод кој заврши лани, Бред Пит и Анџелина Џоли сега се во добри пријателско-родителски односи. Тоа, веројатно, е резултат на „долго семејно советување”,како што открива неименуван извор близок до двојката, за списанието „Пипл“. Тие двајца имаат шест деца: Медокс (18), Пакс (16) Захара (15), Шајло (14) и близнаците Вивиен

Семејно советување: Бред Пит и Анџелина Џоли сега се во добри пријателско-родителски односи

Семејно советување: Бред Пит и Анџелина Џоли сега се во добри пријателско-родителски односи

По бурниот неколкугодишен развод кој заврши лани, Бред Пит и Анџелина Џоли сега се во добри пријателско-родителски односи. Тоа, веројатно, е резултат на „долго семејно советување”,како што открива неименуван извор близок до двојката, за списанието „Пипл“. Тие двајца имаат шест деца: Медокс (18), Пакс (16) Захара (15), Шајло (14) и близнаците Вивиен