притисни ентер »

Audi: Ќе покажеме како ќе изгледа автомобил без управувач
Audi: Ќе покажеме како ќе изгледа автомобил без управувач

Audi: Ќе покажеме како ќе изгледа автомобил без управувач

Германски Audi најави премиери на два футуристички концепти за годинава. На автосалоните во Шангај (16-25 април) и Франкфурт (12-22 септември) ќе даде увид во својот иден дизајн. „Имаме концепти како што е Q4 e-tron што се горе-долу подготвени за производство, но и автомобили што се 10-15 години пред своето време, како Aicon. Едниот ќе го претставиме

Аudi годинава со два футуристички концепти

Аudi годинава со два футуристички концепти

Од Audi ќе претстават два футиристички комцептигодинава и тоа на салоните за автомобили во Шангај и во Франкфурт, a е едниот од нив ќе понуди увид во иднината на дизајнот на Audi… „ Имаме концепти како што е Q4 e-tron кои се горе – долу подготвени за производство, a потоа имаме и автомобили што се 10 или 15 години пред другите, како што е Aicon . Еден

Audi годинава претставува два футуристички концепти

Audi годинава претставува два футуристички концепти

„Имаме концепти како што е Q4 e-tron кои повеќе или помалку подготвени за производство, а еден од нив ќе понуди увид во иднината на нашиот дизајн. Ние исто така имаме и автомобили кои се 10-15 години напред, како што е на пример Aicon. Едниот ќе го претставиме во Шангај (следниот месец), а другиот во Франкфурт (септември“, вели Марк Лихте, шеф на дизајнот