притисни ентер »

Случај Траекторија - не постои втора пониска понуда како што тврди СЈО

Случај Траекторија - не постои втора пониска понуда како што тврди СЈО

Одбраната за овој случај, вели дека во текот на постапката ќе докажат дека и кога би се земале сите докази предвид, ќе се утврди дека дури и наводната пониска цена во писмото на CWE не била ни приближно поповолна од прифатената цена во понуда на С Прислушуваните разговори кои денеска се изведуваа како докази на СЈО, за изградбата на автопатите Кичево

ВО „ТРАЕКТОРИЈА“ СЕ ПУШТАА БОМБИ: СЈО тврди дека Владата не прифатила поефтина понуда, екс-функционерите тврдат дека таква понуда немало!

ВО „ТРАЕКТОРИЈА“ СЕ ПУШТАА БОМБИ: СЈО тврди дека Владата не прифатила поефтина понуда, екс-функционерите тврдат дека таква понуда немало!

Денес во случајот „Траекторија“ беше пуштен разговор во кој, според тврдењето на СЈО, втората кинеска компанија CWE дала наводно пониска понуда која била намерно сокриена. Но она што стана сосема јасно од другите разговори е дека таква понуда не постои, туку дека компанијата CWE упатила само писмо, но не и понуда. Тоа писмо било пратено дури 23 дена

Клучниот разговор на СЈО за „Траекторија“ го фрли обвинението во вода

Клучниот разговор на СЈО за „Траекторија“ го фрли обвинението во вода

Денес во случајот „Траекторија“ беше пуштен разговор во кој, според тврдењето на СЈО, втората кинеска компанија CWE дала наводно пониска понуда која била намерно сокриена. Но она што стана сосема јасно од другите разговори е дека таква понуда не постои, туку дека компанијата CWE упатила само писмо, но не и понуда. Тоа писмо било пратено дури 23 дена

Клучниот разговор на СЈО за „Траекторија“ го фрли обвинението во вода

Клучниот разговор на СЈО за „Траекторија“ го фрли обвинението во вода

Клучниот разговор на СЈО за „Траекторија“ го фрли обвинението во вода Денес во случајот „Траекторија“ беше пуштен разговор во кој, според тврдењето на СЈО, втората кинеска компанија CWE дала наводно пониска понуда која била намерно сокриена. Но она што стана сосема јасно од другите разговори е дека таква понуда не постои, туку дека компанијата CWE