притисни ентер »

Rivan со кујни на извлекување како дополнителна опрема!
Rivan со кујни на извлекување како дополнителна опрема!

Rivan со кујни на извлекување како дополнителна опрема!

Cтар –ап (Start up) компанијата за електрични возила, Rivian, неодамна покажа концепт на  pick-up возило, една од главните интересни црти на истото била кујната на извлекување, што судејќи според се ќе биде дел од дополнителната опрема … Деновиве, Rivian , на T witter , одговорил на прашањето од еден корисник, а истото гласело: „ Д али тоа (кујната)