притисни ентер »

Тајна стара 5000 години: Еднаш годишно испијте го ова и нема да бидете болни
Тајна стара 5000 години: Еднаш годишно испијте го ова и нема да бидете болни

Тајна стара 5000 години: Еднаш годишно испијте го ова и нема да бидете болни

Уште пред 5000 години, еден тибетски монах  открил и  запишал рецепт за домашен напиток, кој  се зема еднаш  годишно и обезбедува  добро  здравје во следните 365  дена! Многу  експерти  го проучувале и  дошле до  заклучок дека ова навистина е моќен лек. Главната состојка е лук-  една од  најздравите намирници кои  постојат. Тој помага кај висок и 

(Рецепт) НАЈМОЌЕН ЛЕК НА СВЕТОТ – ПАСТА ОД МЕД И ЛУК: Еве што се’ лекува!

(Рецепт) НАЈМОЌЕН ЛЕК НА СВЕТОТ – ПАСТА ОД МЕД И ЛУК: Еве што се’ лекува!

Кога ќе измешате два најздрави производи на светот добивате моќен лек против низа болести. Лукот во комбинација со зачините задолжително го подобрува вкусот на јадењата. Се користи во сите национални кујни. Од дамнина лукот е сметан за едно од најефикасните средства против разни болести, а употребата на лукот заедно со мед на празен стомак максимално

Паста од мед и лук: Најмоќниот лек на светот!

Паста од мед и лук: Најмоќниот лек на светот!

Лукот во комбинација со зачини го подобрува вкусот на јадењата. Се користи речиси во сите кујни. Уште од дамнешни времиња, лукот се смета за едно од најефикасните средства против разни болести, а употребата на лукот заедно со медот на празен стомак максимално му користи на организмот. Нема поздрави намирници од лукот и медот. Лукот, како и медот треба

Природен рецепт стар 5000 години за лекување на бели дробови, висок притисок, затнати артерии, реума и гастритис

Природен рецепт стар 5000 години за лекување на бели дробови, висок притисок, затнати артерии, реума и гастритис

Она што е супер во овој рецепт, е тоа што содржи лук, а после консумацијата воопшто не се чувствува. Овој рецепт докажано лекува многу болести, но мора да бидете внимателни, бидејќи, како што е запишано, се користи еднаш на пет години. Главните состојки на овој природен препарат е чудесниот лук – која се смета за една од најздравата намирница во светот

Најмоќниот лек на светот: Паста од мед и лук

Најмоќниот лек на светот: Паста од мед и лук

Кога ќе ги измешате двете најздрави состојки на светот, добивате моќен лек. Многу експерти посочуваат дека ваквата комбинација може да обезбеди превенција за различни болести, вклучувајќи го и ракот. Медот ги истакнува корисните својства на белиот лук. Конзумирајќи ја ваквата паста цела недела на празен желудник, значително го подобрувате своето здравје