притисни ентер »

Поради пандемијата одложен „Златен Гонг 2020“
Поради пандемијата одложен „Златен Гонг 2020“

Поради пандемијата одложен „Златен Гонг 2020“

Управниот одбор на Боксерската федерација на Македонија, донесе одлука да го одложи одржувањето на „Златен Гонг 2020“ поради пандемијата на коронавирусот. Оваа година традиционално во ноември, трeбаше да се одржи 50-јубилејно издание на „Златен Гонг“, но поради светската пандемија на коронавирусот не може достојно да се организира еден ваков традиционален

Пандемијата го одложи „Златен Гонг 2020″

Пандемијата го одложи „Златен Гонг 2020″

Управниот одбор на Боксерската федерација на Македонија, донесе одлука да го одложи одржувањето на „Златен Гонг 2020″ поради пандемијата на коронавирусот. Оваа година традиционално во ноември, трeбаше да се одржи 50-јубилејно издание на „Златен Гонг”, но поради светската пандемија на коронавирусот не може достојно да се организира еден ваков традиционален

Ковид-19 го одложи 50. јубилејно издание на „Златен Гонг“

Ковид-19 го одложи 50. јубилејно издание на „Златен Гонг“

Управниот одбор на Боксерската федерација на Македонија, донесе одлука да го одложи одржувањето на „Златен Гонг 2020“ поради пандемијата на коронавирусот. Оваа година традиционално во ноември, трeбаше да се одржи 50-јубилејно издание на „Златен Гонг“, но поради светската пандемија на коронавирусот не може достојно да се организира еден ваков традиционален

Годинава ќе нема „Златен гонг“ - само третпат во 50-годишната историја!

Годинава ќе нема „Златен гонг“ - само третпат во 50-годишната историја!

Управниот одбор (УО) на Боксерската федерација на Македонија (БФМ), донесе одлука да го одложи одржувањето на „Златен Гонг 2020“ поради глобалната пандемија со коронавирусот. Плановите беа и говинава, традиционално во ноември, да се одржи јубилејното 50. издание на „Златен Гонг“, но поради проблемите со Ковид-19 не може достојно да се организира еден

Пандемијата го одложи „Златен Гонг 2020“

Пандемијата го одложи „Златен Гонг 2020“

Управниот одбор на боксерската федерација на Македонија, донесе одлука да го одложи одржувањето на „Златен Гонг 2020“ поради пандемијата на коронавирусот. Оваа година традиционално во ноември, трeбаше да се одржи 50-јубилејно издание на „Златен Гонг“, но поради светската пандемија на коронавирусот не може достојно да се организира еден ваков традиционален

Поради коронавирусот се одложува „Златен Гонг 2020“

Поради коронавирусот се одложува „Златен Гонг 2020“

Управниот одбор на боксерската федерација на Македонија донесе одлука да го одложи одржувањето на „Златен Гонг 2020“ поради пандемијата на коронавирусот. Оваа година традиционално во ноември трeбаше да се одржи 50 јубилејно издание на „Златен Гонг“ , но поради светската пандемија на коронавирусот не може достојно да се организира еден ваков традиционален

Поради пандемијата одложен „Златен Гонг 2020“

Поради пандемијата одложен „Златен Гонг 2020“

Управниот одбор на Боксерската федерација на Македонија, донесе одлука да го одложи одржувањето на „Златен Гонг 2020“ поради пандемијата на коронавирусот. Скопје, 16 септември 2020 (МИА) – Управниот одбор на Боксерската федерација на Македонија, донесе одлука да го одложи одржувањето на „Златен Гонг 2020“ поради пандемијата на коронавирусот. Оваа година

БОКСЕРСКА ФЕДЕРАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА: Ковид-19 го „нокаутира“ годинашниов Златен гонг

БОКСЕРСКА ФЕДЕРАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА: Ковид-19 го „нокаутира“ годинашниов Златен гонг

Управниот одбор на Боксерската федерација на Македонија, донесе одлука да го одложи одржувањето на „Златен Гонг 2020“ поради пандемијата на коронавирусот. Оваа година традиционално во ноември, трeбаше да се одржи 50-јубилејно издание на „Златен Гонг“, но поради светската пандемија на коронавирусот не може достојно да се организира еден ваков традиционален

Одложено јубилејното 50 издание на „Златен Гонг“

Одложено јубилејното 50 издание на „Златен Гонг“

Одложено јубилејното 50 издание на „Златен Гонг“ Управниот одбор на Боксерската федерација на Македонија, донесе одлука да го одложи одржувањето на „Златен Гонг 2020“ поради пандемијата на коронавирусот. Оваа година традиционално во ноември, требаше да се одржи 50-јубилејно издание на „Златен Гонг“, но поради светската пандемија на коронавирусот не