притисни ентер »

Нова опција на Јутјуб! Од сега видеата ќе може да се зумираат – корисниците ќе бидат воодушевени!
Нова опција на Јутјуб! Од сега видеата ќе може да се зумираат – корисниците ќе бидат воодушевени!

Нова опција на Јутјуб! Од сега видеата ќе може да се зумираат – корисниците ќе бидат воодушевени!

Нова опција на Јутјуб! Од сега видеата ќе може да се зумираат – корисниците ќе бидат воодушевени! Јутјуб објави нова опција која се уште е во фаза на тестирање и моментално е достапна само за премиум корисниците – видео зум. Тие ја нарекоа оваа функција Pinch за зумирање. Се користи што е можно поедноставно, со два прста притискате на екранот, на самото

YouTube доби експериментална функција - зумирање видеа

YouTube доби експериментална функција - зумирање видеа

Истото движење на прстот со кое ги зумираме сликите во галериите, сега ќе ги зумира и видеата на платформата YouTube. YouTube им донесе на своите корисници експериментална функција Pinch to Zoom, која ви овозможува да зумирате видео, слично како што можете на Instagram објавите или во галеријата на вашиот телефон. Како што објаснува YouTube, за да

YouTube наскоро ќе овозможи zoom во видеата

YouTube наскоро ќе овозможи zoom во видеата

Нова корисна алатка пристигнува наскоро на YouTube . Се уште не е официјално потврдено, но се зборува дека видео платформата работи на нова опција наречена "Pinch to zoom," што ви овозможува да ги зумирате видеата што ги гледате со тапнување на видео плеерот со двата прста. Зумирањето е само експериментална алатка. Само YouTube Premium претплатниците