притисни ентер »

Фотографии од Galaxy Z Flip 3 откриваат поголем секундарен екран и двојна камера
Фотографии од Galaxy Z Flip 3 откриваат поголем секундарен екран и двојна камера

Фотографии од Galaxy Z Flip 3 откриваат поголем секундарен екран и двојна камера

Веќе беше познато дека Samsung ќе претстави два нови преклопни смартфони подоцна оваа година, а според гласините, јужнокорејскиот технолошки гигант ќе ги лансира Galaxy Z Fold 3 и Z Flip 3 во месец јули. Клучните детали за Fold 3 се присутни на интернет веќе подолго време, а најновиот извештај протече во вид на рендер на дизајнот на Galaxy Z Flip 3

Фотографии од Galaxy Z Flip 3 откриваат поголем секундарен екран и двојна камера

Фотографии од Galaxy Z Flip 3 откриваат поголем секундарен екран и двојна камера

Веќе беше познато дека Samsung ќе претстави два нови преклопни смартфони подоцна оваа година, а според гласините, јужнокорејскиот технолошки гигант ќе ги лансира Galaxy Z Fold 3 и Z Flip 3 во месец јули. Клучните детали за Fold 3 се присутни на интернет веќе подолго време, а најновиот извештај протече во вид на рендер на дизајнот на Galaxy Z Flip 3