притисни ентер »

Војската на САД изведе лет над Украина
Војската на САД изведе лет над Украина

Војската на САД изведе лет над Украина

Американската војска соопшти дека извела невообичаен лет над Украина, согласно Договорот за отворено небо, со цел да ја потврди посветеноста кон земјата откако Русија заплени три украински брода. „Рускиот напад на украинските бродови во Црното море се опасна ескалација во рамки на сите провокации и активности“, соопшти Пентагон, пренесе „Ројтерс“.

Војската на САД изведе лет над Украина

Војската на САД изведе лет над Украина

Американската војска соопшти дека извела невообичаен лет над Украина, согласно Договорот за отворено небо, со цел да ја потврди посветеноста кон земјата откако Русија заплени три украински брода. „Рускиот напад на украинските бродови во Црното море се опасна ескалација во рамки на сите провокации и активности“, соопшти Пентагон, пренесе „Ројтерс“.

Војската на САД изведе лет над Украина

Војската на САД изведе лет над Украина

Американската војска соопшти дека извела невообичаен лет над Украина, согласно Договорот за отворено небо, со цел да ја потврди посветеноста кон земјата откако Русија заплени три украински брода. „Рускиот напад на украинските бродови во Црното море се опасна ескалација во рамки на сите провокации и активности“, соопшти Пентагон, пренесе „Ројтерс“.

Американската војска изведе набљудувачки лет над Украина

Американската војска изведе набљудувачки лет над Украина

Американската војска соопшти денеска дека извела „невообичаен“ лет над Украина, согласно Спогодбата за отворено небо. Во соопштението од Пентагон се наведува дека со „летот за набљудување“ се „реафирмира американската посветеност кон Украина“, откако Русија и заплени три брода, заедно со екипажот. „Рускиот неиспровоциран напад на украински бродови

Американската војска изведе набљудувачки лет над Украина

Американската војска изведе набљудувачки лет над Украина

Американската војска соопшти денеска дека извела „невообичаен“ лет над Украина, согласно Спогодбата за отворено небо. Во соопштението од Пентагон се наведува дека со „летот за набљудување“ се „реафирмира американската посветеност кон Украина“, откако Русија и заплени три брода, заедно со екипажот. „Рускиот неиспровоциран напад на украински бродови

Американската војска изведе набљудувачки лет над Украина

Американската војска изведе набљудувачки лет над Украина

– Американската војска соопшти денеска дека извела „невообичаен" лет над Украина, согласно Спогодбата за отворено небо. Во соопштението од Пентагон се наведува дека со „летот за набљудување" се „реафирмира американската посветеност кон Украина", откако Русија и заплени три брода, заедно со екипажот. „Рускиот неиспровоциран напад на украински бродови

Американската војска изведе набљудувачки лет над Украина

Американската војска изведе набљудувачки лет над Украина

Американската војска соопшти денеска дека извела „невообичаен“ лет над Украина, согласно Спогодбата за отворено небо. Во соопштението од Пентагон се наведува дека со „летот за набљудување“ се „реафирмира американската посветеност кон Украина“, откако Русија и заплени три брода, заедно со екипажот. „Рускиот неиспровоциран напад на украински бродови

Порака за Русија: Американски воен авион прелета над Украина

Порака за Русија: Американски воен авион прелета над Украина

Американската војска соопшти дека извршила „вонреден“ лет над Украина, согласно Договорот за отворено небо, со цел да ја потврди посветеноста кон земјата откако Русија заплени три украински брода кај Крим. Прелетот е извршен во момент додека украинскиот Парламент симболично раскина договор за пријателство и соработка со Русија. „Рускиот напад на украинските

Американската војска изведе набљудувачки лет над Украина

Американската војска изведе набљудувачки лет над Украина

Американската војска соопшти денеска дека извела „невообичаен“ лет над Украина, согласно Спогодбата за отворено небо. Во соопштението од Пентагон се наведува дека со „летот за набљудување“ се „реафирмира американската посветеност кон Украина“, откако Русија и заплени три брода, заедно со екипажот. Вашингтон, 6 декември 2018 (МИА) – Американската војска