притисни ентер »

„Импулс#волумен13“ за старт на новата сезона на Скопје танцов театар
„Импулс#волумен13“ за старт на новата сезона на Скопје танцов театар

„Импулс#волумен13“ за старт на новата сезона на Скопје танцов театар

Скопје танцов театар вечерва ја отвора својата сезона 2019/20 со претставата „Импулс#волумен13“, која ќе се изведе во 20 часот во Музејот на современа уметност. Претставата е составена од повеќе делови, според концепт и кореографија на Адријана Данчевска, Дејан Битровски и Рисима Рисимкин. Во првиот дел, „Импулс#волумен13/1“ ќе настапат танчарите Бобан

Скопје танцов театар ја почнува новата сезона

Скопје танцов театар ја почнува новата сезона

Скопје танцов театар вечерва ја отвора својата сезона 2019/20 со претставата „Импулс#волумен13“, која ќе се изведе во 20 часот во Музејот на современа уметност. Претставата е составена од повеќе делови, според концепт и кореографија на Адријана Данчевска, Дејан Битровски и Рисима Рисимкин. Во првиот дел, „Импулс#волумен13/1“ ќе настапат танчарите Бобан

Скопје танцов театар ја почнува новата сезона

Скопје танцов театар ја почнува новата сезона

Со претставата „Импулс#волумен13“, вечер од 20 часот во Музејот на современа уметност ќе биде отворена сезоната 2019/2020 на Скопје танцовиот театар. Претставата е составена од повеќе делови, според концепт и кореографија на Адријана Данчевска, Дејан Битровски и Рисима Рисимкин. Со оваа претстава Скопје танцовиот театар најавува богата сезона, нови

Скопје танцов театар ја почнува новата сезона

Скопје танцов театар ја почнува новата сезона

Со претставата „Импулс#волумен13″, вечер од 20 часот во Музејот на современа уметност ќе биде отворена сезоната 2019/2020 на Скопје танцовиот театар. Претставата е составена од повеќе делови, според концепт и кореографија на Адријана Данчевска, Дејан Битровски и Рисима Рисимкин. Со оваа претстава Скопје танцовиот театар најавува богата сезона, нови

Скопје танцов театар ја почнува новата сезона

Скопје танцов театар ја почнува новата сезона

Со претставата „Импулс#волумен13“, вечер од 20 часот во Музејот на современа уметност ќе биде отворена сезоната 2019/2020 на Скопје танцовиот театар. Претставата е составена од повеќе делови, според концепт и кореографија на Адријана Данчевска, Дејан Битровски и Рисима Рисимкин. Со оваа претстава Скопје танцовиот театар најавува богата сезона, нови

Со „Импулс#волумен13“ вечерва стартува Скопје танцов театар

Со „Импулс#волумен13“ вечерва стартува Скопје танцов театар

Стартува сезоната 2019/2010 на Танцовиот театар Скопје. Вечерва во 20 часот во Музејот на современа уметност прва е претставата „Импулс#волумен13“. Составена е од повеќе делови, според концепт и кореографија на Адријана Данчевска, Дејан Битровски и Рисима Рисимкин. Со оваа претстава Скопје танцовиот театар најавува богата сезона, нови оригинални продукции,

Скопје танцов театар ја почнува новата сезона

Скопје танцов театар ја почнува новата сезона

Со претставата „Импулс#волумен13“, вечер од 20 часот во Музејот на современа уметност ќе биде отворена сезоната 2019/2020 на Скопје танцовиот театар. Претставата е составена од повеќе делови, според концепт и кореографија на Адријана Данчевска, Дејан Битровски и Рисима Рисимкин. Со оваа претстава Скопје танцовиот театар најавува богата сезона, нови

Скопје танцов театар ја почнува новата сезона

Скопје танцов театар ја почнува новата сезона

Со претставата „Импулс#волумен13″, вечер од 20 часот во Музејот на современа уметност ќе биде отворена сезоната 2019/2020 на Скопје танцовиот театар. Претставата е составена од повеќе делови, според концепт и кореографија на Адријана Данчевска, Дејан Битровски и Рисима Рисимкин. Со оваа претстава Скопје танцовиот театар најавува богата сезона, нови

Скопје танцов театар ја почнува новата сезона

Скопје танцов театар ја почнува новата сезона

Со претставата „Импулс#волумен13", вечер од 20 часот во Музејот на современа уметност ќе биде отворена сезоната 2019/2020 на Скопје танцовиот театар. Со претставата „Импулс#волумен13", вечер од 20 часот во Музејот на современа уметност ќе биде отворена сезоната 2019/2020 на Скопје танцовиот театар. Претставата е составена од повеќе делови, според концепт

Скопје танцов театар ја почнува новата сезона

Скопје танцов театар ја почнува новата сезона

Со претставата „Импулс#волумен13“, вечер од 20 часот во Музејот на современа уметност ќе биде отворена сезоната 2019/2020 на Скопје танцовиот театар. Претставата е составена од повеќе делови, според концепт и кореографија на Адријана Данчевска, Дејан Битровски и Рисима Рисимкин. Со оваа претстава Скопје танцовиот театар најавува богата сезона, нови