притисни ентер »

РФМ на мака: Без Вардар и Пелистер, како до шампион на Македонија?
РФМ на мака: Без Вардар и Пелистер, како до шампион на Македонија?

РФМ на мака: Без Вардар и Пелистер, како до шампион на Македонија?

Ракометните шампионати низ Европа еден по еден се прекинуваат и се прогласуваат предвремени прваци според актуелниот пласман на табелата, но тоа е тешко изводливо барем кога се работи за Македонија . Ако во фудбалот, кошарката, одбојката... имаме лидери, во ракометот ситуацијата е покомпликувана затоа што во првиот дел од сезоната не играат двата најквалитетни