притисни ентер »

Која храна го спречува штетното влијание од мобилните уреди?!
Која храна го спречува штетното влијание од мобилните уреди?!

Која храна го спречува штетното влијание од мобилните уреди?!

Повеќето од нас веќе не можат да замислат еден ден без мобилен или компјутер. Сепак, и технологијата исто така има симптоми кои најчесто се замор, болка во очите и главоболка. Можеби се напрегате поради сината светлина што доаѓа од екраните на нашите уреди, а особено од компјутерите кои станаа дел од секојдневието на нашата работа. Да, намалувањето

Која храна го спречува штетното влијание од мобилните уреди?!

Која храна го спречува штетното влијание од мобилните уреди?!

Повеќето од нас веќе не можат да замислат еден ден без мобилен или компјутер. Сепак, и технологијата исто така има симптоми кои најчесто се замор, болка во очите и главоболка. Можеби се напрегате поради сината светлина што доаѓа од екраните на нашите уреди, а особено од компјутерите кои станаа дел од секојдневието на нашата работа. Да, намалувањето

Која храна го спречува штетното влијание од мобилните уреди?!

Која храна го спречува штетното влијание од мобилните уреди?!

Повеќето од нас веќе не можат да замислат еден ден без мобилен или компјутер. Сепак, и технологијата исто така има симптоми кои најчесто се замор, болка во очите и главоболка. Можеби се напрегате поради сината светлина што доаѓа од екраните на нашите уреди, а особено од компјутерите кои станаа дел од секојдневието на нашата работа. Да, намалувањето