притисни ентер »

Ми недостигаш...
Ми недостигаш...

Ми недостигаш...

Ми недостигаш Ми недостигаш како што на вирчето му недостига снешкото што некогаш бил Ми недостигаш како што на пеперутката ѝ недостига гасеницата, како што на жабата ѝ недостига полноглавецот, како што на пингвинот му недостига топлото јајце Ми недостигаш Како што на моето биро му недостига дрвото што некогаш било пред да стане мое биро Ми недостигаш