притисни ентер »

Водич за добар секс
Водич за добар секс

Водич за добар секс

Добриот секс не паѓа од небо и не може да се доживее без напор. Се што работиме, мислиме, јадеме, се одразува на влијанието на сексот како на добар, така и на лош начин. Дознајте ги следните 5 најдобри и најлоши совети кои може да ви користат во вашиот сексуален живот. Добра петорка 1. Се што ве потсетува на окситоцин ( Хормон на среќа ) е добро. Затоа,