притисни ентер »

Прочистувачи на воздух во ООУ „Невена Георгиева – Дуња“
Прочистувачи на воздух во ООУ „Невена Георгиева – Дуња“

Прочистувачи на воздух во ООУ „Невена Георгиева – Дуња“

Од денес, ООУ „Невена Георгиева – Дуња“ е првото основно училиште на Балканот, целосно опремено со пречистувачи на воздух. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски и Генералниот директор и основач на ЕКОТИП, Илија Андреевски, денес го посетија овој училишен објект. Таму, во секоја училница е поставен по еден пречистувач од реномираниот германскиот бренд Mann+Hummel,

Ѓорѓиевски: Целосно го опремивме Основното училиште „Н. Г. Дуња” со прочистувачи на воздухот

Ѓорѓиевски: Целосно го опремивме Основното училиште „Н. Г. Дуња” со прочистувачи на воздухот

Од денес, Основното училиште „Невена Георгиева Дуња“ е првото основно училиште на Балканот, целосно опремено со пречистувачи на воздух. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски и Генералниот директор и основач на ЕКОТИП, Илија Андреевски, денес го посетија овој училишен објект. Таму, во секоја училница е поставен по еден пречистувач од реномираниот германскиот

Ѓорѓиевски: Целосно го опремивме Основното училиште „Н. Г. Дуња” со пречистувачи на воздух

Ѓорѓиевски: Целосно го опремивме Основното училиште „Н. Г. Дуња” со пречистувачи на воздух

Од денес, Основното училиште „Невена Георгиева Дуња“ е првото основно училиште на Балканот, целосно опремено со пречистувачи на воздух. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски и Генералниот директор и основач на ЕКОТИП, Илија Андреевски, денес го посетија овој училишен објект. Таму, во секоја училница е поставен по еден пречистувач од реномираниот германскиот

Ѓорѓиевски: Во партнерство со „Екотип“ целосно го опремивме ООУ „Невена Георгиева - Дуња“ со прочистувачи на воздух

Ѓорѓиевски: Во партнерство со „Екотип“ целосно го опремивме ООУ „Невена Георгиева - Дуња“ со прочистувачи на воздух

Од денес, ООУ „Невена Георгиева - Дуња“ е првото основно училиште на Балканот, целосно опремено со пречистувачи на воздух. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски и Генералниот директор и основач на ЕКОТИП, Илија Андреевски, денес го посетија овој училишен објект. Таму, во секоја училница е поставен по еден пречистувач од реномираниот германскиот бренд Mann+Hummel,

​ Ѓорѓиевски: Во партнерство со “Екотип” целосно го опремивме ООУ “Н. Г. Дуња” со пречистувачи на воздух

​ Ѓорѓиевски: Во партнерство со “Екотип” целосно го опремивме ООУ “Н. Г. Дуња” со пречистувачи на воздух

Од денес, ООУ “Невена Георгиева Дуња” е првото основно училиште на Балканот, целосно опремено со пречистувачи на воздух. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски и Генералниот директор и основач на ЕКОТИП, Илија Андреевски, денес го посетија овој училишен објект. Таму, во секоја училница е поставен по еден пречистувач од реномираниот германскиот бренд Mann+Hummel,

Ѓорѓиевски: Целосно го опремивме Основното училиште „Н. Г. Дуња” со прочистувачи на воздухот

Ѓорѓиевски: Целосно го опремивме Основното училиште „Н. Г. Дуња” со прочистувачи на воздухот

Од денес, Основното училиште „Невена Георгиева Дуња“ е првото основно училиште на Балканот, целосно опремено со пречистувачи на воздух. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски и Генералниот директор и основач на ЕКОТИП, Илија Андреевски, денес го посетија овој училишен објект. Таму, во секоја училница е поставен по еден пречистувач од реномираниот германскиот

Ѓорѓиевски: Целосно го опремивме Основното училиште „Н. Г. Дуња” со пречистувачи на воздух

Ѓорѓиевски: Целосно го опремивме Основното училиште „Н. Г. Дуња” со пречистувачи на воздух

Од денес, ООУ “Невена Георгиева Дуња” е првото основно училиште на Балканот, целосно опремено со пречистувачи на воздух. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски и Генералниот директор и основач на ЕКОТИП, Илија Андреевски, денес го посетија овој училишен објект. Таму, во секоја училница е поставен по еден пречистувач од реномираниот германскиот бренд Mann+Hummel,