притисни ентер »

Осумгодишно детенце им го украл Голфот на родителите и со него возел 140км/час по автопат
Осумгодишно детенце им го украл Голфот на родителите и со него возел 140км/час по автопат

Осумгодишно детенце им го украл Голфот на родителите и со него возел 140км/час по автопат

Полицијата соопшти дека 8- годишно дете , без знаење на родителите , го зел нивниот автомобил Голф и возел по автопатот со брзина од 140 километри на час. Полицијата излегла на терен ноќеска , половина час по полноќ на повик на мајката на детето , која им кажала дека детето го нема дома и најверојатно го вози автомобилот. По еден час , таа се јавила

Осумгодишник го “позајмил” автомобилот од својата мајка: Возел со 140 км/ч. и му било “малку непријатно”

Осумгодишник го “позајмил” автомобилот од својата мајка: Возел со 140 км/ч. и му било “малку непријатно”

Полицијата соопштила дека 8-годишно дете го возело автомобилот на својата мајка на автопат во западна Германија. Полиција во Зест наведува дека мајката повикала полиција откако забележала дека синот и “голфот” исчезнале. Детето било пронајдено на еден паркинг, каде ги вклучило четирите светла и поставило триаголник за опасност. Тој, како што наведува

Осумгодишно дете со автомобилот на мајка си возело на автопат

Осумгодишно дете со автомобилот на мајка си возело на автопат

Германската полиција соопшти дека осумгодишно момче го возело автомобилот на мајка си по автопат во западна Германија. Локалната полиција информира дека добиле повик од мајката кога таа забележала дека нејзиниот син и „голфот“ исчезнале. Момчето било пронајдено на попатно стојалиште на автопатот, при што ги вклучило сите трепкачи на возилото и поставило

Осумгодишник го "позајмил" автомобилот од својата мајка: Возел со 140 км/ч. и му било "малку непријатно"

Осумгодишник го "позајмил" автомобилот од својата мајка: Возел со 140 км/ч. и му било "малку непријатно"

Полицијата соопштила дека 8-годишно дете го возело автомобилот на својата мајка на автопат во западна Германија. Полиција во Зест наведува дека мајката повикала полиција откако забележала дека синот и "голфот" изчезнале. Детето било пронајдено на еден паркинг, каде ги вклучило четирите светла и поставило триаголник за опасност. Тој, како што наведува

Дете го земало автомобилот од дома, на полицијата ѝ рекло дека му станало непријатно на 140 км/ч

Дете го земало автомобилот од дома, на полицијата ѝ рекло дека му станало непријатно на 140 км/ч

Германската полиција соопшти дека осумгодишно момче го возело автомобилот на неговата мајка по автопат во западна Германија. Локалната полиција соопшти дека добиле повик од мајката откако таа забележала дека нејзиниот син и „голфот“ исчезнале, пренесува агенцијата АП. Момчето било пронајдено на попатно стојалиште на автопатот, при што ги вклучило сите

Осумгодишно дете со автомобилот на мајка си возело на автопат

Осумгодишно дете со автомобилот на мајка си возело на автопат

Германската полиција соопшти дека осумгодишно момче го возело автомобилот на мајка си по автопат во западна Германија. Локалната полиција информира дека добиле повик од мајката кога таа забележала дека нејзиниот син и „голфот“ исчезнале, пренесува агенцијата АП. Момчето било пронајдено на попатно стојалиште на автопатот, при што ги вклучило сите трепкачи

Дете го земало автомобилот од дома, на полицијата ѝ рекло дека му станало непријатно на 140 км/ч

Дете го земало автомобилот од дома, на полицијата ѝ рекло дека му станало непријатно на 140 км/ч

Германската полиција соопшти дека осумгодишно момче го возело автомобилот на неговата мајка по автопат во западна Германија. Локалната полиција информира дека добиле повик од мајката откако таа забележала дека нејзиниот син и „голфот“ исчезнале, пренесува агенцијата АП. Момчето било пронајдено на попатно стојалиште на автопатот, при што ги вклучило

Дете го земало автомобилот од дома, на полицијата ѝ рекло дека му станало непријатно на 140 км/ч

Дете го земало автомобилот од дома, на полицијата ѝ рекло дека му станало непријатно на 140 км/ч

Германската полиција соопшти дека осумгодишно момче го возело автомобилот на неговата мајка по автопат во западна Германија. Локалната полиција информира дека добиле повик од мајката откако таа забележала дека нејзиниот син и „голфот“ исчезнале, пренесува агенцијата АП. Момчето било пронајдено на попатно стојалиште на автопатот, при што ги вклучило