притисни ентер »

Фризер бесплатно потстрижа бездомник и го трансформираше во друг човек: Сега е интернет сензација
Фризер бесплатно потстрижа бездомник и го трансформираше во друг човек: Сега е интернет сензација

Фризер бесплатно потстрижа бездомник и го трансформираше во друг човек: Сега е интернет сензација

Фризер решил да среди бездомник кој одамна не се бањал - му ја скратил косата, брадата и постигнал неверојатна трансформација! Убавите и хумани гестови секогаш ни ги топлат срцата, па така и овој гест. Социјалните мрежи беа преплавени со видео на кое се гледа трансформацијата на бездомник кој долго време не се капел. Со прилично занемарен изглед, со

Фризерка открила 2 трика што ги бришат годините од лицето: Одржувањето на косата е едноставно, а ќе изгледате младолико!

Фризерка открила 2 трика што ги бришат годините од лицето: Одржувањето на косата е едноставно, а ќе изгледате младолико!

Со текот на годините нашето тело видливо се менува, а покрај тоа што годините оставаат трага на нашата кожа, видливи се и промените на квалитетот на косата. Освен што проседува, стареењето може да влијае врз нашата коса на повеќе начини. Изборот на вистинската фризура може да биде од пресудно значење и да направи да изгледаме помладо и позаводливо