притисни ентер »

„Ти си шампион!“: Новак сретнал дете кое го победило ракот, а неговиот гест ги воодушевил сите во Синсинати!
„Ти си шампион!“: Новак сретнал дете кое го победило ракот, а неговиот гест ги воодушевил сите во Синсинати!

„Ти си шампион!“: Новак сретнал дете кое го победило ракот, а неговиот гест ги воодушевил сите во Синсинати!

Специјален гостин. Пред натпреварот во Синсинати против Шпанецот Пабло, Новак Ѓоковиќ имал посебен гостин на својата клупа Ѓоковиќ прво му дал шише со вода, потоа го избришал со крпата, како што тоа го прават вистинските тенисери. На многумина не им било јасно кој е специјалниот гостин на српскиот тенисер и што се случува. За што всушност се работело