притисни ентер »

Тринаесетгодишно девојче почина откако врз него паднала статива
Тринаесетгодишно девојче почина откако врз него паднала статива

Тринаесетгодишно девојче почина откако врз него паднала статива

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот

Трагедија ја потресе Македонија: 13-годишно девојче го загуби животот откако врз неа паднала статива

Трагедија ја потресе Македонија: 13-годишно девојче го загуби животот откако врз неа паднала статива

Тринаесетгодишно девојче вчера починало откако врз него паднала статива во  Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнето околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со привремен престој во државата. Екипа на Итна помош интервенирала и го однела детето во кумановската болница

Трагедија во Куманово: Девојче од Хрватска настрада од статива

Трагедија во Куманово: Девојче од Хрватска настрада од статива

Тринаесетгодишно девојче денеска попладне починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, како што потврдија од полицијата, е државјанин на Република Хрватска со привремен престој во државата. Екипа на Итна медицинска помош интервенирала и го

Девојче од Хрватска загина кога врз него паднала статива во Куманово

Девојче од Хрватска загина кога врз него паднала статива во Куманово

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз него паднала статива во  Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со привремен престој во државата. Екипа на Итна помош интервенирала и го однела детето во кумановската

Несреќа: 13-годишно девојче го загуби животот откако врз неа паднала статива

Несреќа: 13-годишно девојче го загуби животот откако врз неа паднала статива

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз него паднала статива во  Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со привремен престој во државата. Екипа на Итна помош интервенирала и го однела детето во кумановската

13 - годишно девојче почина откако врз него паднала статива во парк во Куманово

13 - годишно девојче почина откако врз него паднала статива во парк во Куманово

Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со привремен престој во државата. Екипа на Итна помош интервенирала и го однела детето во кумановската болница каде што лекарите се обиделе да го реанимираат, но безупешно. Случајот во полицијата бил пријавен од кумановската

Тринаесетгодишно девојче почина откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово

Тринаесетгодишно девојче почина откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз него паднала статива во  Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со привремен престој во државата. Екипа на Итна помош интервенирала и го однела детето во кумановската

Тринаесетгодишно девојче почина откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово

Тринаесетгодишно девојче почина откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово

Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со привремен престој во државата. Екипа на Итна помош интервенирала и го однела детето во кумановската болница каде што лекарите се обиделе да го реанимираат, но безупешно. Случајот во полицијата бил пријавен од кумановската

15 годишно девојче почина откако статива од гол паднала врз неа

15 годишно девојче почина откако статива од гол паднала врз неа

15 годишно девојче почина откако статива од гол паднала врз неа Петнаесет годишно девојче почина откако статива од гол паднала врз неа. Трагедијата се случича на игралиштето во местото наречено Соколана во Куманово. Пренесена е во болница но девојчето починало веднаш како последица на ударот од стативата.

Тринаесетгодишно девојче почина откако врз неа паднала статива

Тринаесетгодишно девојче почина откако врз неа паднала статива

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз неа паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со привремен престој во државата. Екипа на Итна помош интервенирала и го однела детето во кумановската болница