притисни ентер »

„Што прави Чак Норис во лабораторија“ – Се сеќавате ли на смешните вицеви за познатиот актер?
„Што прави Чак Норис во лабораторија“ – Се сеќавате ли на смешните вицеви за познатиот актер?

„Што прави Чак Норис во лабораторија“ – Се сеќавате ли на смешните вицеви за познатиот актер?

Се сеќавате ли на кратките вицеви за Чак Норис? Ние ќе ве потсетиме на 13 најсмешни, а вие пишете ни во коментар кој е најдобриот виц за Чак Норис што сте го слушнале. Чак Норис е познат актер кој се прослави по неговите улоги во акционите филмови, каде имаше можност да ги покаже своите способности за боречките вештини, а на почетокот на 2000-тите