притисни ентер »

Комуналните служби на Аеродром денеска започнуваат акција за чистење на Лисиче
Комуналните служби на Аеродром денеска започнуваат акција за чистење на Лисиче

Комуналните служби на Аеродром денеска започнуваат акција за чистење на Лисиче

Комуналните служби на Општина Аеродром денеска започнуваат акција за чистење на реоните населба Лисиче, Ново Лисиче, Реонски центар и булевар „Февруарски поход“. Во акцијата ќе биде вклучена целата расположлива механизација на општината: 50 работници, 9 рачни машини за чистење и дезинфекција на јавни површини, 2 возила за метење, 2 камиона, 3 ѓубретарки

Почнува акцијата за чистење на дел од општина Аеродром

Почнува акцијата за чистење на дел од општина Аеродром

Општина Аеродром денеска почнува со акција за чистење на реоните во населбата Лисиче, Ново Лисиче, Реонски центар и булеварот „Февруарски поход“. – Во акцијата ќе биде опфатено чистење на комуналниот отпад од јавните површини, метење, стругање и собирање лисја и гранки од плочниците, патеките, паркинзите и парковите, како и расчистување на дивите депонии,

Почнува акцијата за чистење на дел од општина Аеродром

Почнува акцијата за чистење на дел од општина Аеродром

Општина Аеродром денеска почнува со акција за чистење на реоните во населбата Лисиче, Ново Лисиче, Реонски центар и булеварот „Февруарски поход“. – Во акцијата ќе биде опфатено чистење на комуналниот отпад од јавните површини, метење, стругање и собирање лисја и гранки од плочниците, патеките, паркинзите и парковите, како и расчистување на дивите депонии,

Почнува акцијата за чистење на дел од општина Аеродром

Почнува акцијата за чистење на дел од општина Аеродром

Општина Аеродром денеска почнува со акција за чистење на реоните во населбата Лисиче, Ново Лисиче, Реонски центар и булеварот „Февруарски поход”. – Во акцијата ќе биде опфатено чистење на комуналниот отпад од јавните површини, метење, стругање и собирање лисја и гранки од плочниците, патеките, паркинзите и парковите, како и расчистување на дивите депонии,

Почнува акцијата за чистење на дел од општина Аеродром

Почнува акцијата за чистење на дел од општина Аеродром

– Општина Аеродром денеска почнува со акција за чистење на реоните во населбата Лисиче, Ново Лисиче, Реонски центар и булеварот „Февруарски поход“. – Во акцијата ќе биде опфатено чистење на комуналниот отпад од јавните површини, метење, стругање и собирање лисја и гранки од плочниците, патеките, паркинзите и парковите, како и расчистување на дивите

Утре голема акција за чистење на Лисиче

Утре голема акција за чистење на Лисиче

Комуналните служби на Општина Аеродром утре започнуваат акција за чистење на реоните населба Лисиче, Ново Лисиче, Реонски центар и булевар „Февруарски поход“. Во акцијата ќе биде вклучена целата расположлива механизација на општината: 50 работници, 9 рачни машини за чистење и дезинфекција на јавни површини, 2 возила за метење, 2 камиона, 3 ѓубретарки

Од утре почнува акција за чистење на дел од територијата на општина Аеродром

Од утре почнува акција за чистење на дел од територијата на општина Аеродром

– Во акцијата ќе биде опфатено чистење на комуналниот отпад од јавните површини, метење, стругање и собирање лисја и гранки од плочниците, патеките, паркинзите и парковите, како и расчистување на дивите депонии, соопштуваат од Општината. Општината ќе ја вклучи целата расположлива механизација во спроведување на акцијата: 50 работници, девет рачни машини

Почнува акција за чистење во Лисиче, Ново Лисиче и Реонски центар

Почнува акција за чистење во Лисиче, Ново Лисиче и Реонски центар

Општина Аеродром денеска почнува со акција за чистење на реоните во населбата Лисиче, Ново Лисиче, Реонски центар и булеварот „Февруарски поход“. – Во акцијата ќе биде опфатено чистење на комуналниот отпад од јавните површини, метење, стругање и собирање лисја и гранки од плочниците, патеките, паркинзите и парковите, како и расчистување на дивите депонии

Утре голема акција за чистење на Лисиче

Утре голема акција за чистење на Лисиче

Комуналните служби на Општина Аеродром утре започнуваат акција за чистење на реоните населба Лисиче, Ново Лисиче, Реонски центар и булевар „Февруарски поход“. Во акцијата ќе биде вклучена целата расположлива механизација на општината: 50 работници, 9 рачни машини за чистење и дезинфекција на јавни површини, 2 возила за метење, 2 камиона, 3 ѓубретарки