притисни ентер »

Овие намирници имаат повеќе јаглени хидрати отколку леб и тестенини!
Овие намирници имаат повеќе јаглени хидрати отколку леб и тестенини!

Овие намирници имаат повеќе јаглени хидрати отколку леб и тестенини!

Се чини дека тестенините и лебот се премолчено прогласени за еден вид зло кога станува збор за диета и слабеење. И, додека некои тврдат дека со овие две намирници никогаш нема да ја достигнеме посакуваната тежина, а други веруваат дека лебот никогаш не треба да се елиминира од исхраната, едно е сигурно – следните намирници содржат повеќе јаглени хидрати