притисни ентер »

Повредени полицајци, полициско „јети“ се судри со „мерцедес“
Повредени полицајци, полициско „јети“ се судри со „мерцедес“

Повредени полицајци, полициско „јети“ се судри со „мерцедес“

Вчера околу 12:10 часот на автопатот на влез за Скопје, пред клучката Ченто се случила сообраќајна незгода меѓу патничко возило „мерцедес“, со скопски регистарски ознаки, управувано од А.Ј.(60) од Скопје и патничко возило „шкода јети“, сопственост на МВР. Во незгодата со повреди се здобиле двајца полициски службеници, на кои им била укажана помош во

Повредени полицајци, полициско „јети“ се судри со „мерцедес“

Повредени полицајци, полициско „јети“ се судри со „мерцедес“

Вчера околу 12:10 часот на автопатот на влез за Скопје, пред клучката Ченто се случила сообраќајна незгода меѓу патничко возило „мерцедес“, со скопски регистарски ознаки, управувано од А.Ј.(60) од Скопје и патничко возило „шкода јети“, сопственост на МВР. Во незгодата со повреди се здобиле двајца полициски службеници, на кои им била укажана помош во

Полициско „јети“ се судри со„мерцедес“ кај Ченто, двајца полицајци во болница

Полициско „јети“ се судри со„мерцедес“ кај Ченто, двајца полицајци во болница

Двајца полицајци се тешко повредени во сообраќајна несреќа што се случила денеска на автопат на влез за Скопје, пред „клучката Ченто“. Според информациите, несреќата се случила помеѓу „мерцедес“, управуван од А.Ј.(60) од Скопје и „шкода јети“, сопственост на МВР. Во незгодата со повреди се здобиле двајца полициски службеници, на кои им била укажана

Возило на МВР се судри со мерцедес кај клучката во Ченто- повредени двајца полицајци

Возило на МВР се судри со мерцедес кај клучката во Ченто- повредени двајца полицајци

Двајца полицајци се тешко повредени во сообраќајна несреќа што се случила денеска на автопат на влез за Скопје, пред „клучката Ченто“. Според информациите, несреќата се случила помеѓу „мерцедес“, управуван од А.Ј.(60) од Скопје и „шкода јети“, сопственост на МВР. Во незгодата со повреди се здобиле двајца полициски службеници, на кои им била укажана

Полициско „јети“ се судри со„мерцедес“ кај Ченто, двајца полицајци во болница

Полициско „јети“ се судри со„мерцедес“ кај Ченто, двајца полицајци во болница

Двајца полицајци се тешко повредени во сообраќајна несреќа што се случила денеска на автопат на влез за Скопје, пред „клучката Ченто“. Според информациите, несреќата се случила помеѓу „мерцедес“, управуван од А.Ј.(60) од Скопје и „шкода јети“, сопственост на МВР. Во незгодата со повреди се здобиле двајца полициски службеници, на кои им била укажана

Се судриле патничко и полициско возило – Има повредени

Се судриле патничко и полициско возило – Има повредени

Вчера околу 12.10 часот на автопат на влез за Скопје, пред „клучка Ченто“, се случила сообраќајна незгода помеѓу патничко возило „мерцедес“, со скопски регистарски ознаки, управувано од А.Ј.(60) од Скопје и патничко возило „шкода јети“, сопственост на МВР, стои во соопштение од МВР. Во незгодата со повреди се здобиле двајца полициски службеници, на

Повредени полицајци, полициско „јети“ се судри со „мерцедес“

Повредени полицајци, полициско „јети“ се судри со „мерцедес“

Вчера околу 12:10 часот на автопатот на влез за Скопје, пред клучката Ченто се случила сообраќајна незгода меѓу патничко возило „мерцедес“, со скопски регистарски ознаки, управувано од А.Ј.(60) од Скопје и патничко возило „шкода јети“, сопственост на МВР. Во незгодата со повреди се здобиле двајца полициски службеници, на кои им била укажана помош во

Возило на МВР се судри со мерцедес кај клучката во Ченто- повредени двајца полицајци

Возило на МВР се судри со мерцедес кај клучката во Ченто- повредени двајца полицајци

Двајца полицајци се тешко повредени во сообраќајна несреќа што се случила денеска на автопат на влез за Скопје, пред „клучката Ченто“. Според информациите, несреќата се случила помеѓу „мерцедес“, управуван од А.Ј.(60) од Скопје и „шкода јети“, сопственост на МВР. Во незгодата со повреди се здобиле двајца полициски службеници, на кои им била укажана

Повредени полицајци, пренесени во Градска- полициско „јети“ се судри со „мерцедес“

Повредени полицајци, пренесени во Градска- полициско „јети“ се судри со „мерцедес“

Повредени полицајци, пренесени во Градска- полициско „јети“ се судри со „мерцедес“ Вчера околу 12:10 часот на автопатот на влез за Скопје, пред клучката Ченто се случила сообраќајна незгода меѓу патничко возило „мерцедес“, со скопски регистарски ознаки, управувано од А.Ј.(60) од Скопје и патничко возило „шкода јети“, сопственост на МВР. Во незгодата