притисни ентер »

СДСМ: Новиот директор на РЕК Битола е дипломиран машински инженер и искусен, докажан кадар
СДСМ: Новиот директор на РЕК Битола е дипломиран машински инженер и искусен, докажан кадар

СДСМ: Новиот директор на РЕК Битола е дипломиран машински инженер и искусен, докажан кадар

„ВМРО-ДПМНЕ партијата која како власт го урниса енергетскиот сектор а цената на струјата ја зголеми за 100 отсто денес како опозиција омаловажува искусни кадри кои се посветени на надминување на предизвиците во енергетиката. Како што објави и АД ЕСМ новиот директор на РЕК Битола е искусен, докажан кадар, кој досега ја извршувал функцијата директор

ВМРО-ДПМНЕ:  Во период пред ризик од рестрикции на струја Заев за директор на РЕК поставува хармоникаш

ВМРО-ДПМНЕ: Во период пред ризик од рестрикции на струја Заев за директор на РЕК поставува хармоникаш

„Во период пред ризик од рестрикции на струја Заев за директор на РЕК поставува хармоникаш“. Новопоставениот директор на РЕК „Битола“, Пеце Матески, пред само неколку месеци беше поставен за директор на „Термоелектраната“, во која во изминатиот период се случија најголем број хаварии. Пеце на ова место доаѓа како долгогодишен хармоникаш, без посебно

СДСМ: Срамни и ниски се обидите на ВМРО-ДПМНЕ да омаловажува искусни кадри кои работат во енергетиката

СДСМ: Срамни и ниски се обидите на ВМРО-ДПМНЕ да омаловажува искусни кадри кои работат во енергетиката

ВМРО-ДПМНЕ партијата која како власт го урниса енергетскиот сектор, а цената на струјата ја зголеми за 100 отсто денес како опозиција омаловажува искусни кадри кои се посветени на надминување на предизвиците во енергетиката реагираат од СДСМ. -Како што објави и АД ЕСМ новиот директор на РЕК Битола е искусен, докажан кадар, кој досега ја извршувал функцијата

СДСМ: Новиот директор на РЕК Битола е дипломиран машински инженер и искусен, докажан кадар

СДСМ: Новиот директор на РЕК Битола е дипломиран машински инженер и искусен, докажан кадар

„ВМРО-ДПМНЕ партијата која како власт го урниса енергетскиот сектор а цената на струјата ја зголеми за 100 отсто денес како опозиција омаловажува искусни кадри кои се посветени на надминување на предизвиците во енергетиката. Како што објави и АД ЕСМ новиот директор на РЕК Битола е искусен, докажан кадар, кој досега ја извршувал функцијата директор

Срамни и ниски се обидите на ВМРО-ДПМНЕ да омаловажува искусни кадри кои работат во енергетиката

Срамни и ниски се обидите на ВМРО-ДПМНЕ да омаловажува искусни кадри кои работат во енергетиката

Соопштение за јавност – реакција на соопштението на ВМРО-ДПМНЕ ВМРО-ДПМНЕ партијата која како власт го урниса енергетскиот сектор а цената на струјата ја зголеми за 100 отсто денес како опозиција омаловажува искусни кадри кои се посветени на надминување на предизвиците во енергетиката. Како што објави и АД ЕСМ новиот директор на РЕК Битола е искусен,

ВМРО-ДПМНЕ:  Во период пред ризик од рестрикции на струја Заев за директор на РЕК поставува хармоникаш

ВМРО-ДПМНЕ: Во период пред ризик од рестрикции на струја Заев за директор на РЕК поставува хармоникаш

„Во период пред ризик од рестрикции на струја Заев за директор на РЕК поставува хармоникаш“. Новопоставениот директор на РЕК „Битола“, Пеце Матески, пред само неколку месеци беше поставен за директор на „Термоелектраната“, во која во изминатиот период се случија најголем број хаварии. Пеце на ова место доаѓа како долгогодишен хармоникаш, без посебно

СДСМ: Новиот директор на РЕК Битола е дипломиран машински инженер и искусен, докажан кадар

СДСМ: Новиот директор на РЕК Битола е дипломиран машински инженер и искусен, докажан кадар

„ВМРО-ДПМНЕ партијата која како власт го урниса енергетскиот сектор а цената на струјата ја зголеми за 100 отсто денес како опозиција омаловажува искусни кадри кои се посветени на надминување на предизвиците во енергетиката. Како што објави и АД ЕСМ новиот директор на РЕК Битола е искусен, докажан кадар, кој досега ја извршувал функцијата директор

ВМРО-ДПМНЕ:  Во период пред ризик од рестрикции на струја Заев за директор на РЕК поставува хармоникаш

ВМРО-ДПМНЕ: Во период пред ризик од рестрикции на струја Заев за директор на РЕК поставува хармоникаш

„Во период пред ризик од рестрикции на струја Заев за директор на РЕК поставува хармоникаш. Ново поставениот директор на РЕК Битола Пеце Матески пред само неколку месеци беше поставен за директор на Термоелектраната, во која во изминатиот период се случија најголем број на хаварии. Пеце на ова место доаѓа како долгогодишен хармоникаш, без посебно искуство

ВМРО ДПМНЕ: Во период пред ризик од рестрикции на струја Заев за директор на РЕК поставува хармоникаш

ВМРО ДПМНЕ: Во период пред ризик од рестрикции на струја Заев за директор на РЕК поставува хармоникаш

Во период пред ризик од рестрикции на струја Заев за директор на РЕК поставува хармоникаш. Ново поставениот директор на РЕК Битола Пеце Матески пред само неколку месеци беше поставен за директор на Термоелектраната, во која во изминатиот период се случија најголем број на хаварии. Пеце на ова место доаѓа како долгогодишен хармоникаш, без посебно искуство

ВМРО ДПМНЕ: Во период пред ризик од рестрикции на струја Заев за директор на РЕК поставува хармоникаш

ВМРО ДПМНЕ: Во период пред ризик од рестрикции на струја Заев за директор на РЕК поставува хармоникаш

Во период пред ризик од рестрикции на струја Заев за директор на РЕК поставува хармоникаш. Ново поставениот директор на РЕК Битола Пеце Матески пред само неколку месеци беше поставен за директор на Термоелектраната, во која во изминатиот период се случија најголем број на хаварии. Пеце на ова место доаѓа како долгогодишен хармоникаш, без посебно искуство