притисни ентер »

За домашните миленичиња остануваат востановените термини
За домашните миленичиња остануваат востановените термини

За домашните миленичиња остануваат востановените термини

И во претстојниот продолжен викенд за домашните миленичиња остануваат востановените термини, соопштија од Владата, по одржаната 56-та седница. И во претстојниот продолжен викенд за домашните миленичиња остануваат востановените термини, соопштија од Владата, по одржаната 56-та седница. Граѓаните, во периодот кога важи забраната за движење, своите миленичиња

За домашните миленичиња остануваат востановените термини и за време на претстојниот продолжен викенд

За домашните миленичиња остануваат востановените термини и за време на претстојниот продолжен викенд

И во претстојниот продолжен викенд за домашните миленичиња остануваат востановените термини, соопштија од Владата, по одржаната 56-та седница. Граѓаните, во периодот кога важи забраната за движење, своите миленичиња ќе можат да ги изнесуваат наутро од 08:00 до 08:30 часот, потоа попладне од 15:00 до 15:30 часот, како и навечер од 20:00 до 20:30 часот,

Домашните миленичиња ќе се шетаат во истите термини

Домашните миленичиња ќе се шетаат во истите термини

Во врска со измените и дополнувањата донесени на 56-тата седница на Владата за време на претстојниот викенд, исто останува времето за прошетки на миленичињата, односно тоа ќе може да се прави во веќе востановените термини. Граѓаните, во периодот кога важи забраната за движење, своите миленичиња ќе можат да ги изнесуваат наутро од 08: 00 до 08: 30 часот,

Шетањето на милениците останува во истите термини и во претстојниот продолжен полициски час

Шетањето на милениците останува во истите термини и во претстојниот продолжен полициски час

Од Владата ги потсетуваат граѓаните дека за време на претстојниот викенд времето за прошетки на миленичињата останува во востановените термини. Граѓаните, во периодот кога важи забраната за движење, своите миленичиња ќе можат да ги изнесуваат наутро од 08:00 до 08:30 часот, потоа попладне од 15:00 до 15:30 часот, како и навечер од 20:00 до 20:30 часот,

Домашните миленичиња ќе се шетаат во истите термини

Домашните миленичиња ќе се шетаат во истите термини

Во врска со измените и дополнувањата донесени на 56-тата седница на Владата за време на претстојниот викенд, исто останува времето за прошетки на миленичињата, односно тоа ќе може да се прави во веќе востановените термини. Граѓаните, во периодот кога важи забраната за движење, своите миленичиња ќе можат да ги изнесуваат наутро од 08: 00 до 08: 30 часот,

Влада: За домашните миленичиња остануваат востановените термини и за време на претстојниот продолжен викенд

Влада: За домашните миленичиња остануваат востановените термини и за време на претстојниот продолжен викенд

Граѓаните, во периодот кога важи забраната за движење, своите миленичиња ќе можат да ги изнесуваат наутро од 08:00 до 08:30 часот, потоа попладне од 15:00 до 15:30 часот, како и навечер од 20:00 до 20:30 часот, до 100 метри оддалеченост од живеалиштето и со примена на останатите мерки за лична заштита, стои во соопштението од Владата.

Остануваат трите термини за шетање на миленичињата

Остануваат трите термини за шетање на миленичињата

Фото: Б. Грданоски И во претстојниот продолжен викенд за домашните миленичиња остануваат востановените термини, соопштија од Владата, по одржаната 56-та седница. Граѓаните, во периодот кога важи забраната за движење, своите миленичиња ќе можат да ги изнесуваат наутро од 8 до 8.30 часот, потоа попладне од 15 до 15.30 часот, како и навечер од 20 до 20

Остануваат во важност истите термини за шетање на домашни миленичиња за време на празничниот полициски час

Остануваат во важност истите термини за шетање на домашни миленичиња за време на празничниот полициски час

Во врска со измените и дополнувањата донесени на 56-тата седница на Владата за време на претстојниот викенд ги потсетуваме граѓаните дека времето за прошетки на миленичињата останува во востановените термини. Граѓаните, во периодот кога важи забраната за движење, своите миленичиња ќе можат да ги изнесуваат наутро од 08:00 до 08:30 часот, потоа попладне

Владата ги остави истите термини за шетање на миленичиња во текот на продолжениот викенд

Владата ги остави истите термини за шетање на миленичиња во текот на продолжениот викенд

Владата соопшти дека за време на претстојниот викенд времето за прошетки на миленичињата останува во востановените термини. Имено, граѓаните во периодот кога важи забраната за движење своите миленичиња ќе можат да ги изнесуваат наутро од 08:00 до 08:30 часот, попладне од 15:00 до 15:30 часот, како и навечер од 20:00 до 20:30 часот. Притоа, тие ќе може

Сопствениците на домашните миленичиња за време на полицискиот час ќе може да ги шетаат во востановените термини

Сопствениците на домашните миленичиња за време на полицискиот час ќе може да ги шетаат во востановените термини

Во врска со измените и дополнувањата донесени на 56-тата седница за време на претстојниот викенд, Владата ги потсетува граѓаните дека времето за прошетки на миленичињата останува во востановените термини. Граѓаните, во периодот кога важи забраната за движење, своите миленичиња ќе можат да ги изнесуваат наутро од 08:00 до 08:30 часот, потоа попладне