притисни ентер »

Електраните и фабриките на Фероинвест-дел од студиската посета на странска делегација во програмата за борба против климатските промени
Електраните и фабриките на Фероинвест-дел од студиската посета на странска делегација во програмата за борба против климатските промени

Електраните и фабриките на Фероинвест-дел од студиската посета на странска делегација во програмата за борба против климатските промени

Делегација од 30 лица од организации и институции од областа на енергетиката, енергетската ефикасност, енергетската транзиција, зелената енергија и зачувувањето на животната средина од Франција, Австрија, Швајцарија, Словенија, Романија, Бугарија, Украина и неколку општини од нашата земја, посетија дел од фабриките и електраните на групацијата ФЕРО

Електраните и фабриките на Феро Инвест – дел од студиската посета на странска делегација во програмата за борба против климатските промени

Електраните и фабриките на Феро Инвест – дел од студиската посета на странска делегација во програмата за борба против климатските промени

Делегација од 30 лица од организации и институции  од областа на енергетиката, енергетската ефикасност, енергетската транзиција, зелената енергија и зачувувањето на животната средина од Франција, Австрија, Швајцарија, Словенија, Романија, Бугарија, Украина и неколку општини од нашата земја, посетија дел од фабриките и електраните на групацијата ФЕРО

Електраните и фабриките на ФЕРО ИНВЕСТ – дел од студиската посета на странска делегација во програмата за борба против климатските промени

Електраните и фабриките на ФЕРО ИНВЕСТ – дел од студиската посета на странска делегација во програмата за борба против климатските промени

Делегација од 30 лица од организации и институции од областа на енергетиката, енергетската ефикасност, енергетската транзиција, зелената енергија и зачувувањето на животната средина од Франција, Австрија, Швајцарија, Словенија, Романија, Бугарија, Украина и неколку општини од нашата земја, посетија дел од фабриките и електраните на групацијата ФЕРО

Електраните и фабриките на Феро Турист – дел од студиската посета на странска делегација во борба против климатските промени

Електраните и фабриките на Феро Турист – дел од студиската посета на странска делегација во борба против климатските промени

Делегација од 30 лица од организации и институции од областа на енергетиката, енергетската ефикасност, енергетската транзиција, зелената енергија и зачувувањето на животната средина од Франција, Австрија, Швајцарија, Словенија, Романија, Бугарија, Украина и неколку општини од нашата земја, посетија дел од фабриките и електраните на групацијата ФЕРО

Eлектраните и фабриките на Феро инвест – дел од студиската посета на странска делегација во програмата за борба против климатските промени

Eлектраните и фабриките на Феро инвест – дел од студиската посета на странска делегација во програмата за борба против климатските промени

Делегација од 30 лица од организации и институции од областа на енергетиката, енергетската ефикасност, енергетската транзиција, зелената енергија и зачувувањето на животната средина од Франција, Австрија, Швајцарија, Словенија, Романија, Бугарија, Украина и неколку општини од нашата земја, посетија дел од фабриките и електраните на групацијата ФЕРО

Електраните и фабриките на Феро Турист – дел од студиската посета на странска делегација во борба против климатските промени

Електраните и фабриките на Феро Турист – дел од студиската посета на странска делегација во борба против климатските промени

Делегација од 30 лица од организации и институции од областа на енергетиката, енергетската ефикасност, енергетската транзиција, зелената енергија и зачувувањето на животната средина од Франција, Австрија, Швајцарија, Словенија, Романија, Бугарија, Украина и неколку општини од нашата земја, посетија дел од фабриките и електраните на групацијата ФЕРО

Електраните и фабриките на Феро Инвест - дел од студиската посета на странска делегација во програмата за борба против климатските промени

Електраните и фабриките на Феро Инвест - дел од студиската посета на странска делегација во програмата за борба против климатските промени

Делегација од 30 лица од организации и институции  од областа на енергетиката, енергетската ефикасност, енергетската транзиција, зелената енергија и зачувувањето на животната средина од Франција, Австрија, Швајцарија, Словенија, Романија, Бугарија, Украина и неколку општини од нашата земја, посетија дел од фабриките и електраните на групацијата ФЕРО

ВОЗИЛАТА НА ВОДОРОД ЧИСТАТ И НЕ ЗАГАДУВААТ Странска делегација ги посети електраните и фабриките на „Феро инвест“

ВОЗИЛАТА НА ВОДОРОД ЧИСТАТ И НЕ ЗАГАДУВААТ Странска делегација ги посети електраните и фабриките на „Феро инвест“

Делегација од 30 лица од организации и институции од областа на енергетиката, енергетската ефикасност, енергетската транзиција, зелената енергија и зачувувањето на животната средина од Франција, Австрија, Швајцарија, Словенија, Романија, Бугарија, Украина и од неколку општини од нашата земја, посетија дел од фабриките и електраните на групацијата „Феро