притисни ентер »

Поскапуваат горивата
Поскапуваат горивата

Поскапуваат горивата

Бензинот еуросупер БС-95 поскапува за половина денар, а дизелот и екстра лесното за денар, од ноќеска на полноќ, со одлуката што ја донесе денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата цена на литар еуросупер БС - 95  ќе изнесува 90,5 денари, а останува иста цената на еуросупер БС - 98 и ќе изнесува 92,5 денари. Литар  еуродизел БС (Д-Е V) со

Ново поскапување на горивата!

Ново поскапување на горивата!

Ново покачување на цената на горивата вбо Македонија. Имено, малопродажните цени на нафтените деривати согласно Методологијата за формирање на цените, се зголемуваат во просек за 0,99%. Малопродажната цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 се зголемува за 0,50 ден/лит, во однос на малопродажната цена утврдена со одлуката за утврдување на највисоки малопродажни

Ново поскапување на горивата во Македонија

Ново поскапување на горивата во Македонија

Ново покачување на цената на горивата вбо Македонија. Имено, малопродажните цени на нафтените деривати согласно Методологијата за формирање на цените, се зголемуваат во просек за 0,99%. Малопродажната цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 се зголемува за 0,50 ден/лит, во однос на малопродажната цена утврдена со одлуката за утврдување на највисоки малопродажни

Поскапуваат горивата

Поскапуваат горивата

реклама Бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 поскапува за половина денар, а дизелот и екстра лесното за денар, од ноќеска на полноќ, со одлуката што ја донесе денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата цена на литар ЕУРОСУПЕР БС – 95  ќе изнесува 90,5 денари, а останува иста цената на ЕУРОСУПЕР БС – 98 и ќе изнесува 92,5  денари. Литар  ЕУРОДИЗЕЛ БС

Поскапуваат горивата

Поскапуваат горивата

Бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 поскапува за половина денар, а дизелот и екстра лесното за денар, од ноќеска на полноќ, со одлуката што ја донесе денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата цена на литар ЕУРОСУПЕР БС – 95 ќе изнесува 90,5 денари, а останува иста цената на ЕУРОСУПЕР БС – 98 и ќе изнесува 92,5 денари. Литар ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д-Е V) со

Нови цени на горивата

Нови цени на горивата

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 0,99% во однос на одлуката од 15.9.2023 година. Референтните цени на нафтените деривати на светскиот пазар во споредба со претходната пресметка бележат зголемување во

Поскапуваат горивата

Поскапуваат горивата

Фото: Маја Јаневска-Илиева Бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 поскапува за половина денар, а дизелот и екстра лесното за денар, од ноќеска на полноќ, со одлуката што ја донесе денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата цена на литар ЕУРОСУПЕР БС – 95  ќе изнесува 90,5 денари, а останува иста цената на ЕУРОСУПЕР БС – 98 и ќе изнесува 92,5  денари. Литар

Поскапуваат горивата

Поскапуваат горивата

Бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 поскапува за половина денар, а дизелот и екстра лесното за денар, од ноќеска на полноќ, со одлуката што ја донесе денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата цена на литар ЕУРОСУПЕР БС – 95 ќе изнесува 90,5 денари, а останува иста цената на ЕУРОСУПЕР БС – 98 и ќе изнесува 92,5 денари. Литар ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д-Е V)