притисни ентер »

Меган облече стари чевли за новите должности од кралицата
Меган облече стари чевли за новите должности од кралицата

Меган облече стари чевли за новите должности од кралицата

Во вторникот, Кенсингтонската палата објавила официјално соопштение во кое стои дека Меган Маркл ќе преземе две должности од кралицата Елизабета Втора: грижата за Националниот театар и Фондацијата на универзитетот Комонвелт, како и дека ќе стане кралска покровителка на организацијата за заштита на животните „The Mayhew“ како и на хуманитарната организација

Меган облече стари чевли за новите должности од кралицата

Меган облече стари чевли за новите должности од кралицата

Во вторникот, Кенсингтонската палата објавила официјално соопштение во кое стои дека Меган Маркл ќе преземе две должности од кралицата Елизабета Втора: грижата за Националниот театар и Фондацијата на универзитетот Комонвелт, како и дека ќе стане кралска покровителка на организацијата за заштита на животните „The Mayhew“ како и на хуманитарната организација

Сериозно горе, забавно долу: Војвотката од Сасекс изненади со изборот на чевли, модните критичари воодушевени

Сериозно горе, забавно долу: Војвотката од Сасекс изненади со изборот на чевли, модните критичари воодушевени

Војвотката од Сасекс започна со извршување на кралските обврски кои оваа недела ѝ ги додели кралицата Елизабета. Кенсингтонската палата во вторникот објави официјално соопштение во кое пишува дека Меган Маркл ги презема двете обврски од кралицата Елизабета Втора, односно грижата за Националниот театар и Здружението на Универзитетот на Комонвелт како

Навидум обична комбинација: Меган Маркл изненадила со изборот на чевли!

Навидум обична комбинација: Меган Маркл изненадила со изборот на чевли!

Во вторникот, Кенсингтонската палата објавила официјално соопштение во кое стои дека Меган Маркл ќе преземе две должности од кралицата Елизабета Втора: грижата за Националниот театар и Фондацијата на универзитетот Комонвелт, како и дека ќе стане кралска покровителка на организацијата за заштита на животните „The Mayhew“ како и на хуманитарната организација

Меган Маркл со огромното трудничко стомаче делеше модни совети во добротворни цели

Меган Маркл со огромното трудничко стомаче делеше модни совети во добротворни цели

Војвотката од Сасекс денес им помагаше на жените кои долго време се невработени и спаѓаат во ранлива категорија. 37-годишната Меган се појави во организацијата Smart Works, лоцирана во Лондон, која обезбедува високо квалитетна гардероба за интервјуа и тренинзи на невработените жени кои се во очајна потрага по работно место, но и очајно посакуваат да