притисни ентер »

Надал боледува од оваа ретка болест
Надал боледува од оваа ретка болест

Надал боледува од оваа ретка болест

Рафаел Надал во јуни ќе го прослави својот 36-ти роденден. Тој е далеку од врвната форма и физичката подготвеност која беше негова голема предност во текот на неговата кариера. Неговата желба сепак да се натпреварува на високо ниво е огромна и тоа му создаде нови На Рафа му е дијагностицирана ретка болест Милер-Вајс. Тоа е дегенеративно заболување

Знате ли што е „Милер-Вајс“: Oд оваа дијагноза боледува Надал

Знате ли што е „Милер-Вајс“: Oд оваа дијагноза боледува Надал

Рафаел Надал во јуни ќе го прослави својот 36-ти роденден. Тој е далеку од врвната форма и физичката подготвеност која беше негова голема предност во текот на неговата кариера. Неговата желба сепак да се натпреварува на високо ниво е огромна и тоа му создаде нови На Рафа му е дијагностицирана ретка болест Милер-Вајс . Тоа е дегенеративно заболување

ДОКТОР СЕКОГАШ ЌЕ БИДЕ СО НАДАЛ: Шпанецот со години има РЕТКА БОЛЕСТ која го довела до ОЧАЈ! Пред Ролан Гарос има само ЕДНА ОПЦИЈА!

ДОКТОР СЕКОГАШ ЌЕ БИДЕ СО НАДАЛ: Шпанецот со години има РЕТКА БОЛЕСТ која го довела до ОЧАЈ! Пред Ролан Гарос има само ЕДНА ОПЦИЈА!

Проблемите започнале на почетокот на кариерата на Надал, а со текот на времето се влошувале… Рафаел Надал во јуни ќе го прослави својот 36-ти роденден. Тој е далеку од врвната форма и физичката подготвеност која беше негова голема предност во текот на неговата кариера. Неговата желба сепак да се натпреварува на високо ниво е огромна и тоа му создаде