притисни ентер »

Русите имаат и трета вакцина против корона што се вдишува?!
Русите имаат и трета вакцина против корона што се вдишува?!

Русите имаат и трета вакцина против корона што се вдишува?!

Руските научници се на добар пат да развијат уште една вакцина против коронавирус, потпирајќи се не само на вирологијата, туку и на генетиката. На новата вакцина работат во Кримскиот федерален универзитет „Вернадски“. Оваа вакцина може да се прими интраназално, односно да  се вдише и не се потребни инјекции, што е секако една од нејзините предности

Русите имаат и трета вакцина против корона што се вдишува?!

Русите имаат и трета вакцина против корона што се вдишува?!

Руските научници се на добар пат да развијат уште една вакцина против коронавирус, потпирајќи се не само на вирологијата, туку и на генетиката. На новата вакцина работат во Кримскиот федерален универзитет „Вернадски“. Оваа вакцина може да се прими интраназално, односно да  се вдише и не се потребни инјекции, што е секако една од нејзините предности

Русите имаат и трета вакцина против корона што се вдишува?!

Русите имаат и трета вакцина против корона што се вдишува?!

Руските научници се на добар пат да развијат уште една вакцина против коронавирус, потпирајќи се не само на вирологијата, туку и на генетиката. На новата вакцина работат во Кримскиот федерален… Текстот Русите имаат и трета вакцина против корона што се вдишува?! е превземен од USB.mk . The post Русите имаат и трета вакцина против корона што се вдишува

Руските научници се на добар пат да развијат и трета вакцина против корона што се вдишува

Руските научници се на добар пат да развијат и трета вакцина против корона што се вдишува

Руските научници се на добар пат да развијат уште една вакцина против коронавирус, потпирајќи се не само на вирологијата, туку и на генетиката. На новата вакцина работат во Кримскиот федерален универзитет „Вернадски“. Оваа вакцина може да се прими интраназално, односно да  се вдише и не се потребни инјекции, што е секако една од нејзините предности

Руски научници: Кој не смее да се вакцинира против коронавирус?

Руски научници: Кој не смее да се вакцинира против коронавирус?

Контраиндикациите за вакцината против коронавирус, развиена од научниот центар „Вектор“, се тешки форми на алергиски болести, акутни инфективни болести, малигни заболувања на крвта и тумори, како и бременост, објави службата… Текстот Руски научници: Кој не смее да се вакцинира против коронавирус? е превземен од USB.mk . The post Руски научници: Кој

Руски научници: Кој не смее да се вакцинира против коронавирус?

Руски научници: Кој не смее да се вакцинира против коронавирус?

Контраиндикациите за вакцината против коронавирус, развиена од научниот центар „Вектор“, се тешки форми на алергиски болести, акутни инфективни болести, малигни заболувања на крвта и тумори, како и бременост, објави службата за односи со јавност на „Роспотребнадзор“. „Контраиндикации за вакцината против коронавирус се: преосетливост на компонентите

Руски научници: Кој не смее да се вакцинира против коронавирус?

Руски научници: Кој не смее да се вакцинира против коронавирус?

Контраиндикациите за вакцината против коронавирус, развиена од научниот центар „Вектор“, се тешки форми на алергиски болести, акутни инфективни болести, малигни заболувања на крвта и тумори, како и бременост, објави службата за односи со јавност на „Роспотребнадзор“. „Контраиндикации за вакцината против коронавирус се: преосетливост на компонентите