притисни ентер »

Во Охрид расте бројот и на домашните и на странските туристи
Во Охрид расте бројот и на домашните и на странските туристи

Во Охрид расте бројот и на домашните и на странските туристи

Охрид, најголемиот и најпосетен туристички центар во Македонија, балканскиот Ерусалим и европскиот бисер, се менува со брзина на светлината. Охрид 2019 е сосема друг град, поразличен, модерен, со поинаква структура на посетители и гости, со понуда и туристички содржини... од оној Охрид што го знаевме една деценија предходно. Со сите свои подеми и падови,