притисни ентер »

„Нудам плата од 3.000 евра и никој не се пријавува“: Претседателот на “Тиквеш“ не ја крие суровата вистина со која компаниите во регионот секојдневно се соочуваат
„Нудам плата од 3.000 евра и никој не се пријавува“: Претседателот на “Тиквеш“ не ја крие суровата вистина со која компаниите во регионот секојдневно се соочуваат

„Нудам плата од 3.000 евра и никој не се пријавува“: Претседателот на “Тиквеш“ не ја крие суровата вистина со која компаниите во регионот секојдневно се соочуваат

ИЗВОР Скопје24 | декември 4, 2019 „Не е лесно да се задражат вработените да работат во нашиот регион “затоа што Европа им нуди многу повеќе на само два часа оддалеченост““ – изјавил денес Светозар Јаневски, претседател на Управниот одбор на компанијата “Тиквеш“ од Македонија на Самитот на приватните лидери од регионот. „Во Македонија сè уште не е завршена

„Нудам плата од 3.000 евра и никој не се пријавува“: Претседателот на “Тиквеш“ не ја крие суровата вистина со која компаниите во регионот секојдневно се соочуваат

„Нудам плата од 3.000 евра и никој не се пријавува“: Претседателот на “Тиквеш“ не ја крие суровата вистина со која компаниите во регионот секојдневно се соочуваат

„Не е лесно да се задражат вработените да работат во нашиот регион “затоа што Европа им нуди многу повеќе на само два часа оддалеченост““ - изјавил денес Светозар Јаневски, претседател на Управниот одбор на компанијата “Тиквеш“ од Македонија на Самитот на приватните лидери од регионот. „Во Македонија сè уште не е завршена приватизацијата на земјоделското