притисни ентер »

Конкурс за уметнички директор на фестивалот „Макфест“
Конкурс за уметнички директор на фестивалот „Макфест“

Конкурс за уметнички директор на фестивалот „Макфест“

Општина Штип како организатор на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест 2020“ објави конкурс за избор на уметнички директор. Кирил Панајотов, координатор за фестивалот и советник за јавна дејност во Општина Штип, вели дека ова е редовна постапка и секоја година објавуваат конкурс за избор на уметнички директор. Според него, многу е важно кандидатите

Објавен е конкурс за уметнички директор на “Макфест“

Објавен е конкурс за уметнички директор на “Макфест“

Организаторот на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест 2020“, Општина Штип, објави конкурс за избор на уметнички директор. Како што велат од Општина Штип се работи за редовна постапка и секоја година се објавува конкурс за избор на уметнички директор. Покрај општите услови утврдени со закон, кандидатот треба да исполнува и  посебни услови – д а има

Конкурс за уметнички директор на фестивалот „Макфест“

Конкурс за уметнички директор на фестивалот „Макфест“

– Општина Штип како организатор на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест 2020“ објави конкурс за избор на уметнички директор. Кирил Панајотов, координатор за фестивалот и советник за јавна дејност во Општина Штип, за МИА вели дека ова е редовна постапка и секоја година објавуваат конкурс за избор на уметнички директор. Според него, многу е важно кандидатите

Макфест бара нов уметнички директор

Макфест бара нов уметнички директор

Општина Штип како организатор на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест 2020“ објави конкурс за избор на уметнички директор. Кирил Панајотов, координатор за фестивалот и советник за јавна дејност во Општина Штип, за МИА вели дека ова е редовна постапка и секоја година објавуваат конкурс за избор на уметнички директор. Според него, многу е важно кандидатите

Конкурс за уметнички директор на фестивалот „Макфест“

Конкурс за уметнички директор на фестивалот „Макфест“

Општина Штип како организатор на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест 2020“ објави конкурс за избор на уметнички директор. Кирил Панајотов, координатор за фестивалот и советник за јавна дејност во Општина Штип, за МИА вели дека ова е редовна постапка и секоја година објавуваат конкурс за избор на уметнички директор. Според него, многу е важно кандидатите

Макфест бара нов уметнички директор

Макфест бара нов уметнички директор

Општина Штип како организатор на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест 2020“ објави конкурс за избор на уметнички директор. Кирил Панајотов, координатор за фестивалот и советник за јавна дејност во Општина Штип, за МИА вели дека ова е редовна постапка и секоја година објавуваат конкурс за избор на уметнички директор. Според него, многу е важно кандидатите

Конкурс за уметнички директор на фестивалот „Макфест“

Конкурс за уметнички директор на фестивалот „Макфест“

Штип, 14 јануари 2020 (МИА) – Општина Штип како организатор на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест 2020“ објави конкурс за избор на уметнички директор. Кирил Панајотов, координатор за фестивалот и советник за јавна дејност во Општина Штип, за МИА вели дека ова е редовна постапка и секоја година објавуваат конкурс за избор на уметнички директор.

Конкурс за уметнички директор на фестивалот „Макфест“

Конкурс за уметнички директор на фестивалот „Макфест“

Општина Штип како организатор на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест 2020“ објави конкурс за избор на уметнички директор. Штип, 14 јануари 2020 (МИА) – Општина Штип како организатор на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест 2020“ објави конкурс за избор на уметнички директор. Кирил Панајотов, координатор за фестивалот и советник за јавна дејност