притисни ентер »

Се зголемил бројот на туристи, Бектеши тврди дека мерките дале резултати
Се зголемил бројот на туристи, Бектеши тврди дека мерките дале резултати

Се зголемил бројот на туристи, Бектеши тврди дека мерките дале резултати

Зголемен e бројот на туристи и ноќевања. Бројот на туристите во периодот јануари – јули 2021 година во однос на истиот период лани е зголемен за 56,6 отсто. Kај домашните туристи растот е за 56,6 отсто, а кај странските за 56,6 проценти. Зголемен е и бројот на ноќевањата за 46,4 отсто, кај домашните туристи за 36,4 и кај странските за 79 проценти.

Бектеши: Бројот на туристи зголемен за 56,6% за седум месеци, мерките даваат резултат, туризмот се враќа во нормала

Бектеши: Бројот на туристи зголемен за 56,6% за седум месеци, мерките даваат резултат, туризмот се враќа во нормала

Мерките на Министерството за економија даваат резултат, туризмот пополека се враќа во нормала. Последните податоци на Државниот завод за статистика покажуваат дека бројот на туристи во периодот јануари-јули 2021 година бележи раст од 56,6%, изјави министерот за економија, Крешник Бектеши. Во исто време бројот на ноќевања е зголемен за 46,6%. Во првите

Бектеши се пофали: Со мерките го зголемивме туризмот – ама и заразените?

Бектеши се пофали: Со мерките го зголемивме туризмот – ама и заразените?

Мерките на Министерството за економија даваат резултат, туризмот пополека се враќа во нормала. Последните податоци на Државниот завод за статистика покажуваат дека бројот на туристи во периодот јануари-јули 2021 година бележи раст од 56,6 отсто, објави министерот за економија Крешник Бектеши на својот Фејсбук профил. Во првите седум месеци годинава

Бектеши: Бројот на туристи зголемен 56,6 % за седум месеци, мерките даваат резултат

Бектеши: Бројот на туристи зголемен 56,6 % за седум месеци, мерките даваат резултат

Мерките на Министерството за економија даваат резултат, туризмот пополека се враќа во нормала. Последните податоци на Државниот завод за статистика покажуваат дека бројот на туристи во периодот јануари-јули 2021 година бележи раст од 56,6 %, објави министерот за економија, Крешник Бектеши, на својот фејсбук-профил. Како што посочи тој, истовремено

Бектеши: Бројот на туристи зголемен за 56,6% за седум месеци, туризмот се враќа во нормала

Бектеши: Бројот на туристи зголемен за 56,6% за седум месеци, туризмот се враќа во нормала

Мерките на Министерството за економија даваат резултат, туризмот пополека се враќа во нормала. Последните податоци на Државниот завод за статистика покажуваат дека бројот на туристи во периодот јануари-јули 2021 година бележи раст од 56,6%, објави министерот за економија Крешник Бектеши на својот Фејсбук профил. „Во исто време бројот на ноќевања е

Бектеши: Бројот на туристи зголемен 56,6 % за седум месеци, мерките даваат резултат

Бектеши: Бројот на туристи зголемен 56,6 % за седум месеци, мерките даваат резултат

Мерките на Министерството за економија даваат резултат, туризмот пополека се враќа во нормала. Последните податоци на Државниот завод за статистика покажуваат дека бројот на туристи во периодот јануари-јули 2021 година бележи раст од 56,6 %, објави министерот за економија, Крешник Бектеши, на својот фејсбук-профил. Како што посочи тој, истовремено

Бектеши: Бројот на туристи зголемен за 56,6% за седум месеци, мерките даваат резултат

Бектеши: Бројот на туристи зголемен за 56,6% за седум месеци, мерките даваат резултат

Мерките на Министерството за економија даваат резултат, туризмот пополека се враќа во нормала. Последните податоци на Државниот завод за статистика покажуваат дека бројот на туристи во периодот јануари-јули 2021 година бележи раст од 56,6%, објави министерот за економија, Крешник Бектеши, на својот фејсбук-профил. Како што посочи тој, истовремено бројот

Бектеши: Бројот на туристи зголемен за 56,6% за седум месеци, туризмот се враќа во нормала

Бектеши: Бројот на туристи зголемен за 56,6% за седум месеци, туризмот се враќа во нормала

Мерките на Министерството за економија даваат резултат, туризмот пополека се враќа во нормала. Последните податоци на Државниот завод за статистика покажуваат дека бројот на туристи во периодот јануари-јули 2021 година бележи раст од 56,6%, објави министерот за економија Крешник Бектеши на својот Фејсбук профил. „Во исто време бројот на ноќевања е

Бектеши: Бројот на туристи зголемен 56,6 % за седум месеци

Бектеши: Бројот на туристи зголемен 56,6 % за седум месеци

Мерките на Министерството за економија даваат резултат, туризмот пополека се враќа во нормала. Последните податоци на Државниот завод за статистика покажуваат дека бројот на туристи во периодот јануари-јули 2021 година бележи раст од 56,6 %, објави министерот за економија, Крешник Бектеши, на својот фејсбук-профил. Како што посочи тој, истовремено

Бектеши: Бројот на туристи зголемен за 56,6 отсто, мерките даваат резултат

Бектеши: Бројот на туристи зголемен за 56,6 отсто, мерките даваат резултат

Мерките на Министерството за економија даваат резултат, туризмот пополека се враќа во нормала. Последните податоци на Државниот завод за статистика покажуваат дека бројот на туристи во периодот јануари-јули 2021 година бележи раст од 56,6 отсто, објави министерот за економија Крешник Бектеши на својот Фејсбук профил. Бројот на ноќевањата е зголемен