притисни ентер »

Рикардо се враќа во Ред Бул
Рикардо се враќа во Ред Бул

Рикардо се враќа во Ред Бул

Рикардо се враќа во Ред Бул Австралиецот Даниел Рикиардо ќе биде третиот возач на тимот на Ред Бул во Формула 1 шампионатот следната сезона, соопшти денеска австрискиот тим. На крајот на сезоната Рикиардо го напушти Мекларен, на кој му се придружува неговиот сонародник Оскар Пјастри. Тој веќе возеше за Ред Бул во периодот од 2014 до 2018 година, а

Рикиардо се врати во Ред Бул

Рикиардо се врати во Ред Бул

Австралиецот Даниел Рикиардо ќе биде третиот возач на тимот на Ред Бул во Формула 1 шампионатот следната сезона, соопшти денеска австрискиот тим. На крајот на сезоната Рикиардо го напушти Мекларен на кој му се придружува неговиот сонародник Оскар Пјастри. Тој веќе возеше за Ред Бул во периодот од 2014 до 2018 година, а овојпат ќе им помогне на актуелните

Рикиардо се врати во Ред Бул

Рикиардо се врати во Ред Бул

Австралиецот Даниел Рикиардо ќе биде третиот возач на тимот на Ред Бул во Формула 1 шампионатот следната сезона, соопшти денеска австрискиот тим. Добивај вести на вибер На крајот на сезоната Рикиардо го напушти Мекларен на кој му се придружува неговиот сонародник Оскар Пјастри. Тој веќе возеше за Ред Бул во периодот од 2014 до 2018 година, а овојпат

Рикиардо се врати во Ред Бул

Рикиардо се врати во Ред Бул

Австралиецот Даниел Рикиардо ќе биде третиот возач на тимот на Ред Бул во Формула 1 шампионатот следната сезона, соопшти денеска австрискиот тим. На крајот на сезоната Рикиардо го напушти Мекларен на кој му се придружува неговиот сонародник Оскар Пјастри. Тој веќе возеше за Ред Бул во периодот од 2014 до 2018 година, а овојпат ќе им помогне на актуелните

Рикардо се враќа во Ред Бул

Рикардо се враќа во Ред Бул

Австралиецот Даниел Рикиардо ќе биде третиот возач на тимот на Ред Бул во Формула 1 шампионатот следната сезона, соопшти денеска австрискиот тим. На крајот на сезоната Рикиардо го напушти Мекларен, на кој му се придружува неговиот сонародник Оскар Пјастри. Тој веќе возеше за Ред Бул во периодот од 2014 до 2018 година, а овојпат ќе им помогне на актуелните