притисни ентер »

DarwinPRO Aerodynamics BMW M4 Competition
DarwinPRO Aerodynamics BMW M4 Competition

DarwinPRO Aerodynamics BMW M4 Competition

5 Розовата веројатно не е меѓу најпосакуваните бои кога е во прашање изборот на повеќето сопственици, но сепак има и такви кои ја избираат. Пример е BMW M4 Competition, кој беше подложен на третман од тјунерот DarwinPRO Aerodynamics. Станува збор за тјунер специјализиран за екстремни body kit-ови, а сопственикот покрај компонентите нарачал и розова

Розев BMW M4 Competition доаѓа од работилницата на DarwinPRO Aerodynamics

Розев BMW M4 Competition доаѓа од работилницата на DarwinPRO Aerodynamics

Розовата веројатно не е меѓу најпосакуваните бои кога е во прашање изборот на повеќето сопственици на автомобили, но сепак има и такви кои ја избираат. Пример е BMW M4 Competition, кој беше подложен на третман во работилницата за тјунери DarwinPRO Aerodynamics. Станува збор за тјунер специјализиран за екстремни боди комплети, а сопственикот покрај