притисни ентер »

Заврши пресметката за директорското место во штипскиот Центар за социјални работи

Заврши пресметката за директорското место во штипскиот Центар за социјални работи

Заврши пресметката за директорското место во штипскиот Центар за социјални работи „Двајца се карат третиот печали“, оваа народна мудрост се потврди во штипскиот Центар за социјални работи. Во директорската фотеља наместо Сузана Цветкова или Станко Димитров од денеска седна нововработената Златка Иванова. Цветкова минатиот петок како в.д. директор на

Штип: Скандалот со директорската фотелја во социјалното доби нови димензии

Штип: Скандалот со директорската фотелја во социјалното доби нови димензии

Од денес за в.д. директор на оваа институција е назначена од неодамна вработената Златка Илиева Во мегувреме веќе втор ден инспекции ја чешлат документацијата во штипскиот центар,  по трудовите, денес на терен се управните инспектори . Инаку скандалот за директорската фотелја веќе неколку дена го тресе Центарот за социјални работи. Претходната в.д

Златка Иванова е новиот в.д директор на штипскиот Центар за социјални работи

Златка Иванова е новиот в.д директор на штипскиот Центар за социјални работи

Министерството за труд и социјална политика денеска соопшти дека за нов вршител на должноста директор во Центарот за социјални работи - Штип  е именуван социјалниот работник Златка Иванова. Оваа одлука доаѓа откако вчера на виделина излезе битката за директорската фотелја. Поранешната в.д директорка Сузана Цветкова минатиот петок во Заводот за вработување

Златка Иванова е новиот в.д директор на штипскиот Центар за социјални работи

Златка Иванова е новиот в.д директор на штипскиот Центар за социјални работи

Штип, 12 јули 2018 (МИА ) - Министерството за труд и социјална политика денеска соопшти дека за нов вршител на должноста директор во Центарот за социјални работи - Штип  е именуван социјалниот работник Златка Иванова. Оваа одлука доаѓа откако вчера на виделина излезе битката за директорската фотелја. Поранешната в.д директорка Сузана Цветкова минатиот

Директорска битка во штипскиот Центар за социјални работи

Директорска битка во штипскиот Центар за социјални работи

Актуелната в.д директорка на Центарот за социјални работи- Штип, Сузана Цветкова, која што денеска е разрешена од оваа позиција пред шест дена од Заводот за вработување го одјавила како вработен Станко Димитров, кој од утре согласно решението на Министерството за труд и социјални работи е директор на оваа институција. Од Министерството за труд и социјална

Разрешената в.д директорка на Центарот за социјални работи- Штип го избркала од работа новоизбраниот директор

Разрешената в.д директорка на Центарот за социјални работи- Штип го избркала од работа новоизбраниот директор

Актуелната в.д директорка на Центарот за социјални работи- Штип, Сузана Цветкова, која што денеска е разрешена од оваа позиција пред шест дена од Заводот за вработување го одјавила како вработен Станко Димитров, кој од утре согласно решението на Министерството за труд и социјални работи е директор на оваа институција. Од Министерството за труд и социјална

Директорска битка во штипскиот Центар за социјални работи

Директорска битка во штипскиот Центар за социјални работи

Актуелната в.д директорка на Центарот за социјални работи- Штип, Сузана Цветкова, која што денеска е разрешена од оваа позиција пред шест дена од Заводот за вработување го одјавила како вработен Станко Димитров, кој од утре согласно решението на Министерството за труд и социјални работи е директор на оваа институција. Од Министерството за труд и социјална

Битка за директорска фотелја во штипскиот центар за социјални работи

Битка за директорска фотелја во штипскиот центар за социјални работи

Скандал за директорска фотелја го тресе штипскиот центар за социјални работи. Скандалот за директорската фотелја со соопштение го потврдија и од Министерството за труд и социјална политика во кое наведуват дека оштетениот работник ја има лиценцата која е со важност до 2023година. соопштение од МТСП „Станко Димитров е одјавен од бирото за вработување

Директорска битка во штипскиот Центар за социјални работи

Директорска битка во штипскиот Центар за социјални работи

Актуелната в.д директорка на Центарот за социјални работи- Штип, Сузана Цветкова, која што денеска е разрешена од оваа позиција пред шест дена од Заводот за вработување го одјавила како вработен Станко Димитров, кој од утре согласно решението на Министерството за труд и социјални работи е директор на оваа институција. Од Министерството за труд и социјална

„Битка“ за директорска фотелја во штипскиот Центар за социјални работи

„Битка“ за директорска фотелја во штипскиот Центар за социјални работи

Од Министерството за труд и социјална политика преку соопштение до медиумите потврдија дека актуелната в.д директорка на Центарот за социјални работи- Штип, Сузана Цветкова, која што денеска е разрешена од оваа позиција пред шест дена од Заводот за вработување го одјавила како вработен Станко Димитров, кој од утре согласно решението на Министерството