притисни ентер »

Осум членови на медицинскиот тим на суд поради смртта на Марадона
Осум членови на медицинскиот тим на суд поради смртта на Марадона

Осум членови на медицинскиот тим на суд поради смртта на Марадона

По обвинение за убиство од небрежност, во Аргентина е покрената тужба против осуммина членови на лекарскиот тим, кои се грижеле за здравјето на легендарниот фудбалер Диего Марадона пред да почине од срцев удар, соопшти судот во Аргентина. Судијата во Сан Исидро, северно предградие на Буенос Аирес, ја прифати тужбата против лекари, психијатри, психолози,

Осум членови на медицинскиот тим на суд поради смртта на Марадона

Осум членови на медицинскиот тим на суд поради смртта на Марадона

По обвинение за убиство од небрежност, во Аргентина е покрената тужба против осуммина членови на лекарскиот тим, кои се грижеле за здравјето на легендарниот фудбалер Диего Марадона пред да почине од срцев удар, соопшти судот во Аргентина. Судијата во Сан Исидро, северно предградие на Буенос Аирес, ја прифати тужбата против лекари, психијатри, психолози,

Осум членови на медицинскиот тим на суд поради смртта на Марадона

Осум членови на медицинскиот тим на суд поради смртта на Марадона

Осум членови на медицинскиот тим на суд поради смртта на Марадона По обвинение за убиство од небрежност, во Аргентина е покрената тужба против осуммина членови на лекарскиот тим, кои се грижеле за здравјето на легендарниот фудбалер Диего Марадона пред да почине од срцев удар, соопшти судот во Аргентина. Судијата во Сан Исидро, северно предградие на

Осум здравствени работници на суд поради смртта на  Марадона

Осум здравствени работници на суд поради смртта на Марадона

Против осум здравствени работници во Аргентина ќе биде покрената тужба за убиство од небрежност поради смртта на фудбалската легенда Диего Армандо Марадона, соопшти денеска судот. На крајот од истрагата за смртта на Марадона, одлучено е да се покрене судска постапка против здравствените работници кои се грижеа за Марадона, пред тој на 60-годишна возраст

ОСУММИНА ОБВИНЕТИ ЗА СМРТТА НА МАРАДОНА Лекарите се товарат за убиство од небрежност

ОСУММИНА ОБВИНЕТИ ЗА СМРТТА НА МАРАДОНА Лекарите се товарат за убиство од небрежност

По обвинение за убиство од небрежност, во Аргентина е покрената тужба против осуммина членови на лекарскиот тим, кои се грижеле за здравјето на легендарниот фудбалер Диего Марадона пред да почине од срцев удар, соопшти судот во Аргентина. Судијата во Сан Исидро, северно предградие на Буенос Аирес, ја прифати тужбата против лекари, психијатри, психолози,

Осум членови на медицинскиот тим на суд поради смртта на Марадона

Осум членови на медицинскиот тим на суд поради смртта на Марадона

По обвинение за убиство од небрежност, во Аргентина е покрената тужба против осуммина членови на лекарскиот тим, кои се грижеле за здравјето на легендарниот фудбалер Диего Марадона пред да почине од срцев удар, соопшти судот во Аргентина. Судијата во Сан Исидро, северно предградие на Буенос Аирес, ја прифати тужбата против лекари, психијатри, психолози,

За смртта на Марадона на суд осум членови на медицинскиот тим

За смртта на Марадона на суд осум членови на медицинскиот тим

По обвинение за убиство од небрежност, во Аргентина е покрената тужба против осуммина членови на лекарскиот тим, кои се грижеле за здравјето на легендарниот фудбалер Диего Марадона пред да почине од срцев удар, соопшти судот во Аргентина. Судијата во Сан Исидро, северно предградие на Буенос Аирес, ја прифати тужбата против лекари, психијатри, психолози,