притисни ентер »

Грчкиот весник „Документо“ објави нова листа со прислушувани со софтверот „Предатор“
Грчкиот весник „Документо“ објави нова листа со прислушувани со софтверот „Предатор“

Грчкиот весник „Документо“ објави нова листа со прислушувани со софтверот „Предатор“

Нова листа со прислушувани со софтверот „Предатор“, на која, меѓу другите, се и поранешниот началник на грчката полиција, обвинителката во Националната служба за разузнавање, но и владиниот портпарол, објави грчкиот весник „Документо“, а од опозициската СИРИЗА бараат од Мицотакис, или да даде одговори или да си поднесе оставка, јави дописничката на

Грција: Објавена нова листа со прислушувани разговори со софтверот „Предатор”

Грција: Објавена нова листа со прислушувани разговори со софтверот „Предатор”

Грција: Објавена нова листа со прислушувани разговори со софтверот „Предатор” Б.Б. Пред 45 секунди Грција парламент/ Фото EPA-EFE/ALEXANDROS VLACHOS Нова листа со прислушувани со софтверот „Предатор”, на која, меѓу другите, се и поранешниот началник на грчката полиција, обвинителката во Националната служба за разузнавање, но и владиниот портпарол,

Грчкиот весник „Документо“ објави нова листа со прислушувани со софтверот „Предатор“

Грчкиот весник „Документо“ објави нова листа со прислушувани со софтверот „Предатор“

Нова листа со прислушувани со софтверот „Предатор“, на која, меѓу другите, се и поранешниот началник на грчката полиција, обвинителката во Националната служба за разузнавање, но и владиниот портпарол, објави грчкиот весник „Документо“, а од опозициската СИРИЗА бараат од Мицотакис, или да даде одговори или да си поднесе оставка, јави дописничката на

Грчкиот весник „Документо“ објави нова листа со прислушувани со софтверот „Предатор“

Грчкиот весник „Документо“ објави нова листа со прислушувани со софтверот „Предатор“

Нова листа со прислушувани со софтверот „Предатор“, на која, меѓу другите, се и поранешниот началник на грчката полиција, обвинителката во Националната служба за разузнавање, но и владиниот портпарол, објави грчкиот весник „Документо“, а од опозициската СИРИЗА бараат од Мицотакис, или да даде одговори или да си поднесе оставка, јави дописничката на

Грчкиот весник „Документо“ објави нова листа со прислушувани со софтверот „Предатор“

Грчкиот весник „Документо“ објави нова листа со прислушувани со софтверот „Предатор“

Нова листа со прислушувани со софтверот „Предатор“, на која, меѓу другите, се и поранешниот началник на грчката полиција, обвинителката во Националната служба за разузнавање, но и владиниот портпарол, објави грчкиот весник „Документо“, а од опозициската СИРИЗА бараат од Мицотакис, или да даде одговори или да си поднесе оставка, јави дописничката на

Грчкиот весник „Документо“ објави нова листа со прислушувани со софтверот „Предатор“

Грчкиот весник „Документо“ објави нова листа со прислушувани со софтверот „Предатор“

– Нова листа со прислушувани со софтверот „Предатор“, на која, меѓу другите, се и поранешниот началник на грчката полиција, обвинителката во Националната служба за разузнавање, но и владиниот портпарол, објави грчкиот весник „Документо“, а од опозициската СИРИЗА бараат од Мицотакис, или да даде одговори или да си поднесе оставка, јави дописничката