притисни ентер »

„Би-Би-Си“: Македонскиот бисер меѓу Топ 20 најголеми таленти во Европа
„Би-Би-Си“: Македонскиот бисер меѓу Топ 20 најголеми таленти во Европа

„Би-Би-Си“: Македонскиот бисер меѓу Топ 20 најголеми таленти во Европа

Македонскиот репрезентативец Елиф Елмас се најде на списокот на 20-те најталентирани европски фудбалери кои ќе имаат блескава професионална кариера, составена од британскиот сервис Би-Би-Си. „Со две успешни сезони во дресот на Наполи и повеќе од 200 натпревари во сениорска конкуренција, ЕВРО 2020 може да биде сцена за уште поголема репутација на „македонскиот

Големо признание за Елмас, Би-би-си го вброи меѓу 20 нови европски ѕвезди

Големо признание за Елмас, Би-би-си го вброи меѓу 20 нови европски ѕвезди

Македонскиот репрезентативец Елиф Елмас се најде на листа која британскиот сервис Би-Би-Си ја состави од 20 најталентирани европски фудбалери пред кои е блескава професионална кариера. – Со две успешни сезони зад себе во дресот на Наполи и над 200 натпревари во сениорска конкуренција, ЕУРО2020 може да биде сцена за уште повисоко реноме за „македонскиот

Би-Би-Си го вброи Елмас меѓу 20 нови европски фудбалски ѕвезди

Би-Би-Си го вброи Елмас меѓу 20 нови европски фудбалски ѕвезди

Македонскиот репрезентативец Елиф Елмас се најде на листа која британскиот сервис Би-Би-Си ја состави од 20 најталентирани европски фудбалери пред кои е блескава професионална кариера. – Со две успешни сезони зад себе во дресот на Наполи и над 200 натпревари во сениорска конкуренција, ЕУРО2020 може да биде сцена за уште повисоко реноме за „македонскиот

Би-Би-Си го вброи Елмас меѓу 20 нови европски фудбалски ѕвезди

Би-Би-Си го вброи Елмас меѓу 20 нови европски фудбалски ѕвезди

Македонскиот репрезентативец Елиф Елмас се најде на листа која британскиот сервис Би-Би-Си ја состави од 20 најталентирани европски фудбалери пред кои е блескава професионална кариера. – Со две успешни сезони зад себе во дресот на Наполи и над 200 натпревари во сениорска конкуренција, ЕУРО2020 може да биде сцена за уште повисоко реноме за „македонскиот

Би-Би-Си го вброи Елмас меѓу 20 нови европски фудбалски ѕвезди

Би-Би-Си го вброи Елмас меѓу 20 нови европски фудбалски ѕвезди

Македонскиот репрезентативец Елиф Елмас се најде на листа која британскиот сервис Би-Би-Си ја состави од 20 најталентирани европски фудбалери пред кои е блескава професионална кариера. – Со две успешни сезони зад себе во дресот на Наполи и над 200 натпревари во сениорска конкуренција, ЕУРО2020 може да биде сцена за уште повисоко реноме за „македонскиот

Би-Би-Си го вброи Елмас меѓу 20 нови европски фудбалски ѕвезди

Би-Би-Си го вброи Елмас меѓу 20 нови европски фудбалски ѕвезди

Македонскиот репрезентативец Елиф Елмас се најде на листа која британскиот сервис Би-Би-Си ја состави од 20 најталентирани европски фудбалери пред кои е блескава професионална кариера. – Со две успешни сезони зад себе во дресот на Наполи и над 200 натпревари во сениорска конкуренција, ЕУРО2020 може да биде сцена за уште повисоко реноме за „македонскиот

Би-Би-Си го вброи Елмас меѓу 20 нови европски фудбалски ѕвезди

Би-Би-Си го вброи Елмас меѓу 20 нови европски фудбалски ѕвезди

Македонскиот репрезентативец Елиф Елмас се најде на листа која британскиот сервис Би-Би-Си ја состави од 20 најталентирани европски фудбалери пред кои е блескава професионална кариера. – Со две успешни сезони зад себе во дресот на Наполи и над 200 натпревари во сениорска конкуренција, ЕУРО2020 може да биде сцена за уште повисоко реноме за „македонскиот

„Би-Би-Си“ објави Топ 20 таленти на Евро 2020, помеѓу нив е и Елмас!

„Би-Би-Си“ објави Топ 20 таленти на Евро 2020, помеѓу нив е и Елмас!

Пред стартот на Европското првенство, „Би-Би-Си“ објави листа од 20 млади играчи од кои се очекува многу во иднина и кои би можеле да остават голема фудбалска трага. Во овој избор се наоѓа и македонскиот репрезентативец Елиф Елмас, за играчот на Наполи се вели дека постигна четири голови во евроквалификациите и уште два во првите три меча од мундијалските