притисни ентер »

Хортикултурно уредување на Реонски центар во Аеродром
Хортикултурно уредување на Реонски центар во Аеродром

Хортикултурно уредување на Реонски центар во Аеродром

Општина Аеродром во соработка со Град Скопје, деновиве почна градежни активности за разубавување на Реонски центар. Имено, на локацијата каде што се наоѓа детското игралиште се гради нов парк. Паркот ќе има вграден систем за полевање, ќе биде хортикултурно уреден и со нова урбана опрема. Исто така, постојното детско игралиште ќе биде целосно реновирано

Нов парк во реонски центар Аеродром

Нов парк во реонски центар Аеродром

Општина Аеродром во соработка со Град Скопје деновиве почна градежни активности за разубавување на Реонски центар. Имено, на локацијата каде што се наоѓа детското игралиште се гради нов парк. Паркот ќе има вграден систем за полевање, ќе биде хортикултурно уреден и со нова урбана опрема. Исто така, постојното детско игралиште ќе биде целосно реновирано

Хортикултурно уредување на Реонски центар во Аеродром

Хортикултурно уредување на Реонски центар во Аеродром

Општина Аеродром во соработка со Град Скопје деновиве почна градежни активности за разубавување на Реонски центар. Имено, на локацијата каде што се наоѓа детското игралиште се гради нов парк. Паркот ќе има вграден систем за полевање, ќе биде хортикултурно уреден и со нова урбана опрема. Исто така, постојното детско игралиште ќе биде целосно реновирано

Нов парк во Реонски центар во Аеродром

Нов парк во Реонски центар во Аеродром

Општина Аеродром во соработка со Град Скопје деновиве почна градежни активности за разубавување на Реонски центар. Имено, на локацијата каде што се наоѓа детското игралиште се гради нов парк. Паркот ќе има вграден систем за полевање, ќе биде хортикултурно уреден и со нова урбана опрема. Исто така, постојното детско игралиште ќе биде целосно реновирано

Хортикултурно уредување на Реонски центар во Аеродром

Хортикултурно уредување на Реонски центар во Аеродром

Општина Аеродром во соработка со Град Скопје деновиве почна градежни активности за разубавување на Реонски центар. Имено, на локацијата каде што се наоѓа детското игралиште се гради нов парк. Паркот ќе има вграден систем за полевање, ќе биде хортикултурно уреден и со нова урбана опрема. Исто така, постојното детско игралиште ќе биде целосно реновирано

Нов парк кај детското игралиште во Реонски центар

Нов парк кај детското игралиште во Реонски центар

Општина Аеродром во соработка со Град Скопје деновиве почна градежни активности за разубавување на Реонски центар. Имено, на локацијата каде што се наоѓа детското игралиште се гради нов парк. Паркот ќе има вграден систем за полевање, ќе биде хортикултурно уреден и со нова урбана опрема. Исто така, постојното детско игралиште ќе биде целосно реновирано

Велешани за општинскиот празник добија Нов парк

Велешани за општинскиот празник добија Нов парк

Нов парк од 6.000 квадратни метри добија жителите на станбениот комплекс УЗУС во Велес, близу поранешна Топилница. Тој беше отворен по повод 9 Ноември, Денот на Општина Велес. Паркот е хортикултурно уреден, со нова пешачка патека во должина од 370 метри и со внатрешни патеки со должина од 300 метри. Поставени се осветлување со 20 канделабри, урбана