притисни ентер »

Вевчани доби нов Туристички центар
Вевчани доби нов Туристички центар

Вевчани доби нов Туристички центар

Премиерот, Зоран Заев, вицепремиерот за економски прашања, Фатмир Битиќи, и сградоначалникот на Општина Вевчани, Сашо Јанкоски, денеска извршија увид во комплетно опремениот Туристички центар во реновираното поранешно училиште „Страшо Пинџур“ во Вевчани. „Навистина е чест и задоволство, надополнети и со чувство на гордост, кога сте дел од проекти и

Вевчани доби нов Туристички центар

Вевчани доби нов Туристички центар

Премиерот, Зоран Заев, вицепремиерот за економски прашања, Фатмир Битиќи, и сградоначалникот на Општина Вевчани, Сашо Јанкоски, денеска извршија увид во комплетно опремениот Туристички центар во реновираното поранешно училиште „Страшо Пинџур“ во Вевчани. „Навистина е чест и задоволство, надополнети и со чувство на гордост, кога сте дел од проекти и

Заев : Вевчани и регионот добија туристички центар според европски стандарди

Заев : Вевчани и регионот добија туристички центар според европски стандарди

„Навистина е чест и задоволство, надополнети и со чувство на гордост, кога сте дел од проекти и иницијативи кои се реализираат со силна определба за одговорност кон граѓаните, со почит кон традицијата и минатото и со потенцијали за идни придобивки од суштинска важност за граѓаните и за заедницата. Таков проект, кој ги обединува сите овие фактори, е

Заев, Битиќи и градоначалникот на Вевчани Јанкоски: Вевчани и регионот добија туристички центар според стандардите на најмодерните европски општински средини

Заев, Битиќи и градоначалникот на Вевчани Јанкоски: Вевчани и регионот добија туристички центар според стандардите на најмодерните европски општински средини

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, заедно со заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестициите Фатмир Битиќи и со градоначалникот на Општина Вевчани Сашо Јанкоски, денеска извршија увид во комплетно опремениот Туристички центар во реновираното поранешно

Заев, Битиќи и градоначалникот на Вевчани Јанкоски: Вевчани и регионот добија туристички центар според стандардите на најмодерните европски општински средини

Заев, Битиќи и градоначалникот на Вевчани Јанкоски: Вевчани и регионот добија туристички центар според стандардите на најмодерните европски општински средини

Заев, заедно со заменик-претседателот на Владата Битиќи и со градоначалникот на Општина Вевчани Сашо Јанкоски, денеска извршија увид во комплетно опремениот Туристички центар во реновираното поранешно училиште „Страшо Пинџур“ во Вевчани. „Навистина е чест и задоволство, надополнети и со чувство на гордост, кога сте дел од проекти и иницијативи кои

Вевчани доби нов Туристички центар

Вевчани доби нов Туристички центар

Премиерот, Зоран Заев, вицепремиерот за економски прашања, Фатмир Битиќи, и сградоначалникот на Општина Вевчани, Сашо Јанкоски, денеска извршија увид во комплетно опремениот Туристички центар во реновираното поранешно училиште „Страшо Пинџур“ во Вевчани. „Навистина е чест и задоволство, надополнети и со чувство на гордост, кога сте дел од проекти и

Вевчани и регионот добија туристички центар според стандардите на најмодерните европски општински средини

Вевчани и регионот добија туристички центар според стандардите на најмодерните европски општински средини

Претседателот на Владата, Зоран Заев, заедно со заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестициите Фатмир Битиќи и со градоначалникот на Општина Вевчани Сашо Јанкоски, денеска извршија увид во комплетно опремениот Туристички центар во реновираното поранешно училиште „Страшо Пинџур“ во Вевчани

Вевчани доби нов Туристички центар

Вевчани доби нов Туристички центар

Премиерот, Зоран Заев, вицепремиерот за економски прашања, Фатмир Битиќи, и сградоначалникот на Општина Вевчани, Сашо Јанкоски, денеска извршија увид во комплетно опремениот Туристички центар во реновираното поранешно училиште „Страшо Пинџур“ во Вевчани. „Навистина е чест и задоволство, надополнети и со чувство на гордост, кога сте дел од проекти и

Заев: Вевчани и регионот добија туристички центар според стандардите на најмодерните европски општински средини

Заев: Вевчани и регионот добија туристички центар според стандардите на најмодерните европски општински средини

Премиерот Зоран Заев, вицепремиерот задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестициите Фатмир Битиќи и градоначалникот на Општина Вевчани Сашо Јанкоски денеска извршија увид во комплетно опремениот Туристички центар во реновираното поранешно училиште „Страшо Пинџур“ во Вевчани. Вевчани, 29 август 2021 (МИА) – Премиерот

Вевчани доби модерен Туристички центар

Вевчани доби модерен Туристички центар

Вевчани, 29. август 2021 (ОХРИДПРЕС) – Вевчани и регионот добија туристички центар според стандардите на најмодерните европски општински средини. Претседателот на македонската Влада Зоран Заев, заедно со заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестициите Фатмир Битиќи и со градоначалникот